Velenje, 16. maj – Podjetje Skaza je uspešno prestalo triletno presojo osnovnega certifikata in včeraj, ob mednarodnem dnevu družin, pridobilo polni certifikat Družini prijazno podjetje. V projekt certificiranja se je do sedaj vključilo 275 slovenskih podjetij in organizacij.

Aleksandra Logar, vodja kadrovske službe: »Ponosni smo na prejem polnega certifikata Družini prijazno podjetje, saj gre za potrditev večletnih prizadevanj vodstvenega in kadrovskega tima, ki je uspešno uvedlo vse zastavljene ukrepe in doseglo cilje osnovnega certifikata. Ti zaposlenim omogočajo način dela, ki zagotavlja skladen razvoj karierne poti, doseganje ciljev podjetja in tudi kakovostno družinsko življenja. Na ta način uresničujemo pomemben moto in hkrati vrednoto podjetja, v katerem želimo srečne, strastne in uspešne zaposlene. Zavedamo se kapitala, ki ga imamo v zaposlenih, zato si prizadevamo za njihov napredek in še večje zadovoljstvo. V tej luči jeseni uresničujemo tudi projekt 6-urnega delovnika za administrativne sodelavce ter zmanjšanje proizvodnega dela na 3-izmensko«.

V podjetju SKAZA se zavedajo, da je uspeh, doseganje ciljev in ustvarjanje dodane vrednosti podjetja tesno povezano z znanjem, sposobnostmi in zavzetostjo zaposlenih. Zato v kadrovskem razvojnem načrtu uspešno razvijajo potenciale zaposlenih v obliki mentorstva. Veliko pozornost namenjajo harmoničnemu razvoju poklicnega in družinskega življenja, pa tudi družbeni odgovornosti  do zaposlenih. Zavedajo se, da le zadovoljen, zdrav in motiviran delavec lahko uspešno opravlja svoje  naloge ter usklajuje družinsko in poklicno življenje. Poleg sodobnega delovnega okolja in tehnoloških naprav za učinkovito delo, imajo zaposleni tudi fleksibilni delovni čas in možnost dela od doma. Veliko vlagajo v dodatno izobraževanje zaposlenih, v letu 2018 se je vsak zaposleni v povprečju izobraževal skoraj tri delovne dni, spodbujajo vključevanje v projekte, prevzemanje vodenja  in prenos znanj med strokovnjaki v podjetju in med generacijami. Podjetje Skaza je učeča se organizacija in verjame v vseživljenjsko učenje.

V podjetju skrbijo tudi za zdravo organizacijsko kulturo. Zaposlenim je med drugim na voljo prehrana, z več kot 10 različnimi meniji vsak dan. Za svojo fizično kondicijo in dobro telesno počutje lahko zaposleni poskrbijo tudi v brezplačnem fitness studiu, ki je na voljo v prostorih podjetja. V družini prijaznem podjetju Skaza spoštujejo posameznikove družinske obveznosti. Zaposleni lahko v svojem prostem koristijo številne ugodnosti, ki jih zagotavlja njihovo Športno kulturno društvo Skaza pri različnih ponudnikih, od wellnessa do smučanja.

Vse, kar delamo za naravo ter iz narave, boste našli na spletni strani in v spletni trgovini.


Nazaj