Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja na brezplačni seminar z naslovom »Poslovanje v Jugovzhodni Aziji - vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«. Na seminarju, ki bo v ponedeljek, 1. oktobra 2018, v Austria Trend Hotelu v Ljubljani, bodo imeli udeleženci tudi možnost brezplačnih individualnih svetovanj.

Glavni namen seminarja je zagotoviti slovenskim podjetjem praktične informacije o vstopu, izvozu in poslovanju ne le v ASEAN  regiji, temveč v celotni JV Aziji. Udeleženci bodo tako lahko izvedeli številne uporabne informacije o aktualnih gospodarskih razmerah na teh trgih, spodbudah, ki jih zagotavljajo posamezne države evropskim podjetjem, poslovnih priložnostih za podjetja za prodajo in izvoz na te trge, predstavili pa bodo tudi najpogostejše napake  ter opozorili na največje ovire, s katerimi se podjetja srečujejo pri poslovanju v JV Aziji.

Udeleženci seminarja se bodo lahko osebno srečali s predavateljem in strokovnjakom Sanet Thailand Ltd., saj bodo po zaključku seminarja organizirana vnaprej dogovorjena individualna svetovanja za podjetja. Seminar bo v ponedeljek, 1. oktobra 2018, z začetkom ob 9.15 uri, v Austria Trend Hotel Ljubljana (Dunajska cesta 154, Ljubljana), v dvorani Andromeda (1. nadstropje).

Udeležba na seminarju je brezplačna. Predvideni program seminarja (delovni jezik seminarja je angleški). Podjetja, ki se želijo udeležiti seminarja, se lahko prijavijo najkasneje do vključno 27. septembra 2018 preko elektronske prijavnice.

www.izvoznookno.si


Nazaj