3. september 2019 - Si želite pridobiti lastnosti, ki jih kot vodja ali član ekipe potrebujete, da zgradite učinkovit tim ne glede na oddaljenost, časovni pas ali kulturne razlike? Imate ekipo, ki dela od doma? Sodelujete s prodajniki in ustvarjate z organizacijami po vsem svetu? Imate pisarne na različnih lokacijah, v razpršenih časovnih pasovih?

Manager, podjetnik in strokovnjak za virtualne time Peter Ivanov (naslovna fotografija) je razvil priznan program »Virtual Power Teams«, po katerem boste v dveh dneh osvojili kompetence certificiranega strokovnjaka na področju vodenja virtualnih timov, ki uspešno vodi, svetuje in podpira svoj virtualni tim sodelavcev ter organizacijo z namenom doseganja odličnih rezultatov.

Spoznavanje načina dela v virtualnih timih, ki zahteva izredno samodisciplino, motivacijo in trdno voljo, lahko spoznate na delavnici, ki bo potekala v sredo, 11. septembra, in v četrtek, 12. septembra, v prostorih podjetja Ascaldera (Bratislavska cesta 5, Ljubljana). Izobraževanje je primerno za vse, ki že vodijo virtualne time ali pa v njih sodelujejo kot člani, in tudi za vse, ki bodo pri svojem delu sodelovali v takšnih timih.

Globalno porazdeljeni virtualni timi predstavljajo odgovor na zakonitosti trga in hitre rešitve za kompleksne organizacijske težave. Težave pri komunikaciji, motivacija za delo in kulturne razlike pa je samo nekaj izzivov, s katerimi se srečujejo virtualni timi. Delo v timu, ki je virtualen, zahteva nekaj specifike. Vodja tima mora imeti dobro razdelane naloge in jasno zastavljen cilj. Vodja mora dobro razdelat naloge, kar pa zahteva, da svoje zaposlene tudi dobro pozna. Kultura ima velik vpliv na naše delo. Uspešno usklajevanje ljudi iz vseh delov sveta je veščina.

Podjetje Ascaldera se ukvarja z digitalizacijo poslovnih procesov in storitev, razvojem programske opreme ter rešitvami za zagotavljanje in upravljanje varnosti digitalnega poslovanja in poslovnih podatkov. Kot prvi v EU so razvili shranjevalno enoto, s katero zaščitijo podatke pred krajami in zlorabami. Stopnjo varnosti podatkov strank dvignejo naraven »brez tveganja«. Podjetja imajo še v treh državah v Adriatic regiji: na Hrvaškem, v Srbiji in Makedoniji. Več kot polovica njihovega poslovanja je izvoz.


Nazaj