Bruselj/London, 5. junij 2019 – Podjetje Grayling je osvojilo prestižno nagrado v kategoriji Public Affairs Consultancy of the Year, ki so jo podelili na dogodku SABRE Awards EMEA 2019. Mednarodna mreža 31 podjetij, ki deluje v 22 evropskih državah, je prejela priznanje za delo na področju svetovanja v javnih zadevah v Evropi in po svetu, ki ga opravlja za velika mednarodna podjetja.

Člani žirije, s predsednikom Paulom Holmesom (Holmes Report) na čelu, so povedali: "Grayling je eno redkih podjetij, ki povezuje strokovnjake s področja javnih zadev iz različnih evropskih držav in tako zagotovi svoje poglede na določene situacije. Grayling se je prav tako uspel uveljaviti kot vodilno podjetje v strateškem razmišljanju o vprašanjih Brexita, vključno s tveganji in nabavnimi verigami, ter te podatke in analize delil s ključnimi odbori v Združenem kraljestvu."

Russell Patten, izvršni direktor podjetja Grayling Bruselj, je ob prejemu nagrade dejal: "Veseli smo, da smo osvojili to prestižno nagrado. Naši sodelavci po vsej Evropi so lahko ponosni nase in na svoje izvrstno opravljeno delo. Politične in regulativne razmere za številna podjetja predstavljajo velika tveganja, zato se povpraševanje po svetovanju v javnih zadevah povečuje.“

Jan Šimůnek, izvršni direktor Grayling za Evropo, je pri tem dodal: »Svetovanje v javnih zadevah je že več let strateška prednost podjetja Grayling. Za naše naročnike smo razvili raznoliko ponudbo, ki temelji na znanju in izkušnjah več kot sto izjemnih svetovalcev za javne zadeve po vsej regiji - od Madrida do Moskve.“

Svetovanje na področju javnih zadev pa je zgolj eno izmed področij delovanja podjetja Grayling - podjetje je specializirano tudi za odnose z javnostmi in korporativno komuniciranje.

Več informacij


Nazaj