SKB banka je ponovno – letos že osmič, osvojila priznanje “Banka leta v Sloveniji”. Podeljeno priznanje revije The Banker je za nas velik uspeh, saj pomeni, da nas tudi strokovna javnost vedno znova prepoznava kot najboljše.

V četrtek, 28. novembra 2019, so predstavniki SKB banke, Milan Žiaran, Vojka Ravbar, nadomestni glavni izvršni direktor in namestnica glavnega izvršnega direktorja ter Anita Stojčevska, direktorica Poslovne mreže in marketinga, na slovesni podelitvi v Londonu sprejeli priznanje »Banka leta 2019 v Sloveniji«. Podelitev priznanja vsako leto organizira mednarodna strokovna revija The Banker.

Po besedah Milana Žiarana, nadomestnega glavnega izvršnega direktorja SKB je za takšno priznanje pomemben ustrezen poslovni model z nagnjenostjo k ustreznemu prevzemanju tveganj v celotnem ekonomskem ciklu. Hkrati je seveda ključen odličen odnos s strankami, ki temelji na zaupanju in iskanju najboljših poslovnih rešitev. Najpomembnejša pa je zagotovo izjemna predanost zaposlenih skupnim ciljem. Zato se gre za odlične rezultate, ki jih že osmič prepoznava tudi strokovna javnost, zahvaliti vsem njim.

Več informacij

Foto: SKB banka


Nazaj