Ljubljana, 15. 7. 2019 - Na hitro spreminjajoče se zahteve pri bančnem poslovanju in na potrebe ter želje strank se je banka SKB odzvala s ponudbo paketov, ki je nastala na osnovi raziskave bančnega poslovanja strank in je na voljo od 1. julija 2019. Ponudba paketov se odlikuje po enostavnosti in fiksnih mesečnih stroških, kar strankam omogoča boljši pregled nad bančnimi stroški. Novi SKB paketi, opremljeni s produkti za vsakodnevno bančno poslovanje, so cenovno ugodnejši kot posamični produkti, hkrati pa so zasnovani tako, da imajo stranke glede na svoje potrebe možnost izbire med njimi. Po novem lahko stranke iz segmenta prebivalstvo v ponudbi SKB izbirajo med tremi paketi.

MOJ S PAKET z naborom osnovnih bančnih produktov za ceno 5 EUR mesečno je prava izbira za stranke, ki potrebujejo le račun, spletno in mobilno banko ter opravijo do 7 plačilnih transakcij na mesec.

MOJ M PAKET z večjim naborom bančnih produktov za ceno 9 EUR mesečno je pravi paket za stranke, ki za opravljanje dnevnega bančništva potrebujejo več produktov, opravijo večje število (do 15) transakcij mesečno in želijo možnost višje prekoračitve na računu.

MOJ L PAKET za ceno 13,50 EUR mesečno pa je primeren za najbolj zahtevne stranke, ki želijo najširši nabor bančnih produktov, neomejeno število transakcij na mesec, uporabo prestižne linije kartic, produkta za varno in brezskrbno poslovanje (Varnostni SMS in Zavarovanje kartic Plus) ter želijo možnost visoke prekoračitve na računu.

Strankam SKB so tudi v prihodnje na voljo osebni računi in produkti, ki jih že imajo, vendar v SKB priporočajo, da stranke preverijo nove pakete in z njihovo uporabo optimizirajo svoje stroške ali pa v okviru obstoječih stroškov pridobijo dodatne produkte, ki povečajo udobnost poslovanja, npr. nudijo večjo varnost z Varnostnim SMS, svobodo plačevanja s kreditno kartico, ki jo lahko poravnavajo z odloženim ali obročnim plačilom ter druge prednosti. Prehod v paket je brezplačen, prav tako lahko stranke obdržijo obstoječo višino prekoračitve stanja na njihovem osebnem računu.

Da bi se prepričali o ustreznosti nove ponudbe paketov, so v SKB pred časom izvedli tudi raziskavo, v kateri je kar 86% vseh sodelujočih strank izjavilo, da bi izbralo enega izmed paketov iz nove ponudbe. Kar 90% vprašanih strank pa se je strinjalo s trditvama, da so zaposleni v SKB prijazni, in da dobro opravljajo svoje delo, kar je odlična popotnica novi produktni ponudbi.

Sledite nam


Nazaj