6. avgusta 2020 – Slovensko inovativnost spremljajo najsodobnejše tehnologije, ki so pogosto tudi med vodilnimi v svetovnem merilu. V ljubljanskem BTC Cityju po njih izstopa WOOP!, ki združuje zabavo, adrenalin in šport na enem mestu. Sestavljata ga WOOP! Trampolin park, največji svoje vrste pri nas, ter WOOP! Karting, eden najsodobnejših v Evropi. Pred kratkim je WOOP! postal tudi tisoča lokacija v Sloveniji, ki kot plačilo sprejema tudi kriptovalute.

Ali ste vedeli, da je Slovenija po številu fizičnih lokacij, ki sprejemajo plačila s kriptovalutami, vodilna na svetu? Imamo 'kripto' avtošole, nepremičninske agencije, kmečki turizem, hotele, restavracije, kavarne in trgovine ; kriptovalute sprejemata tudi Žito in Tuš in pa Burger King v BTC Cityju — prva fizična lokacija te verige na svetu, ki obiskovalcem omogoča plačevanje s kriptom. Nalepke z rumenim slončkom, simbolom plačilnega sistema GoCrypto, ki trgovcem omogoča, da sprejemajo kriptovalute, najdemo na različnih lokacijah po vsej Sloveniji in tudi v tujini. Število lokacij s sistemom GoCrypto se vztrajno povečuje: trenutno je sistem na voljo v 13 državah, in sicer v desetih evropskih državah in treh v Južni Ameriki.

Lokacija, ki se je kot tisoča pridružila sistemu GoCrypto in tudi sama slovi po izjemnih tehnologijah, je WOOP! v BTC Cityju. Slovenci smo s tem dobili prvi ‘kripto’ trampolinski park na svetu, brez dvoma pa tudi najsodobnejši karting s tovrstnim načinom plačila.

Skok iz rutine
Največji slovenski trampolinski park se z več kot 100 trampolini razteza na kar 3.500 m2. Z izzivi in zabavo se trudijo vsem starostim omogočiti edinstveno izkušnjo gibanja in jih spodbujati k aktivnemu preživljanju prostega časa, ki lahko pripomore k razvoju gibalnih sposobnosti.

Proga, ki jemlje dih
WOOP! Karting, ki ponuja skoraj 300-metrsko progo v več nadstropjih s klančinami, številnimi svetlobnimi in zvočnimi efekti ter floto najsodobnejših vozil, se uvršča v sam evropski vrh.

Tako v WOOP! Trampolin parku kot na WOOP! Kartingu se doživetje ne začne in ne konča pri atrakcijah, temveč je pomembna prvovrstna uporabniška izkušnja od samega vstopa do odhoda. Obiskovalce spremljajo najnovejše tehnologije, med drugim na področju plačevanja. BTC Ljubljana se z uporabniško izkušnjo nove generacije, kamor spadajo tudi najnovejše plačilne rešitve, namreč razvija v edinstven ekosistem najsodobnejših tehnologij – prvo Bitcoin mesto na svetu. Med tovrstne tehnologije spada tudi GoCrypto, ki obiskovalcem omogoča plačevanje s kriptovalutami, ki traja le nekaj sekund. Po besedah direktorja TPLJ Mirana Razorška se bo kmalu še razširila, saj bodo že oktobra letos odprli tudi WOOP! Areno, ki bo na 5,000 m2 kot prva v Sloveniji ponujala tudi obogateno realnost, LASER TAG areno, bowling in še mnogo drugega.


Nazaj