Ljubljana, 13. avgust 2020: V sredo, 8. julija, je v Addiko banki potekala akcija »Rdeča sreda«, ki je tudi tokrat ponujala izjemno privlačno nagrado. Med vsemi, ki so na »Rdečo sredo« sklenili kredit, so izžrebali eno osebo, ki je prejela povrnjen celoten znesek sklenjenega kredita. Gospa Martina Bobnar (naslovna fotografija), ki je kredit sklenila v poslovalnici Addiko banke v Trbovljah, je ob prejemu nagrade povedala: »Nagrada mi ogromno pomeni in prišla je ob pravem trenutku! Enemu sinu se je v juliju rodil prvi otrok, drugi sin pa se je ravno uspešno vrnil iz misije in z velikim veseljem bom nagrado delila z njima.«

Uspešne »Rdeče srede« so znane prodajne akcije Addiko banke, ki ponujajo izjemne pogoje ali posebno ponudbo na izbrano sredo v mesecu. Sreča je na julijsko »Rdečo sredo« izbrala gospo Martino Bobnar, ki je kredit sklenila v poslovalnici Addiko banke v Trbovljah. Gospa se je nagrade s povrnjenim celotnim zneskom sklenjenega kredita izjemno razveselila, saj je v juliju prvič postala babica in bo tako svojo nagrado z veseljem delila s svojo družino. Privoščila si bo tudi masažo, največ pa ji pomeni, da bo lahko finančno bolj svobodno zadihala.

Gospa Martina Bobnar je stranka Addiko banke že od leta 2010 in je s storitvami banke izjemno zadovoljna, saj so te jasne in enostavne ter jih vedno lahko opravi hitro. »Iskrena hvala za dosedanje sodelovanje in ostanite še naprej takšni sončki,« je še zaključila zadovoljna stranka. Naslednja »Rdeča sreda« bo potekala 19. avgusta. V avgustovski akciji bo Addiko banka med vsemi, ki bodo na avgustovsko »Rdečo sredo« sklenili gotovinski kredit, izbrala 19 srečnežev, ki bodo prejeli enega od 19 prenosnih računalnikov za lažje šolanje ali delo od doma.

Vabljeni!


Nazaj