Ljubljana, 9. julij 2020 – Največji regionalni festival komunikacijske industrije Weekend Media Festival bo letos med 24. in 27. septembrom v Rovinju gostil Emila Tedeschija, ustanovitelja in lastnika družbe Atlantic Grupa. S Tedeschijem se bo na Weekendu v svojem poznanem „iz oči v oči“ formatu, pogovarjal Ivan Stanković. Pogovor bo temeljil na izsledkih raziskave o dojemanju Tedeschija kot blagovne znamke.

Po več kot 40 letih v oglaševalski industriji je marketinški veteran Ivan Stanković svoje znanje o ustvarjanju blagovnih znamk prenesel v svoj edinstveni pogovorni šov "Kaj sem tebi in kdo sem sebi", v katerem na znane osebnosti gleda kot na blagovne znamke. Skozi pogovor o življenju in delu znanih gostov skuša ugotoviti, kje je meja med dojemanjem in resničnostjo. Pogovor med Stankovićem in Tedeschijem bo temeljil na izsledkih raziskav o dojemanju prvega moža Atlantic Grupe kot prepoznavne blagovne znamke. Tedeschi je eden najuspešnejših hrvaških in regionalnih podjetnikov, Atlantic Grupa pa je eno od vodilnih prehrambnih podjetij v regiji s priznanimi vodilnimi blagovnimi znamkami ter vodilni distributer izdelkov široke potrošnje v jugovzhodni Evropi.

Tedeschi je v svoji karieri prejel več nagrad za poklicne dosežke na Hrvaškem in v regiji. S sodelovanjem v Nacionalnem odboru za spremljanje pogajanj je bil aktivno vključen v proces vključevanje Republike Hrvaške v EU, bil je tudi član Ekonomsko-socialnega sveta, predsednik HUP-a (Hrvaškega združenja delodajalcev) in član medresorskega svetovalnega telesa za gospodarstvo predsednika Republike Hrvaške. Je član združenja INSEAD Alumni Association, Trilateralne komisije, odbora Dean’s Council na šoli Harvard Kennedy School of Government, Programskega odbora Zagrebške šole za ekonomijo in management, Upravnega sveta Moskovskega državnega inštituta za mednarodne odnose (MGIMO) in Poslovnega sveta Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani.


Nazaj