Zaupanje in verodostojnost sta danes redki vrlini. Podjetja, ki so vredna takšnega zaupanja je zelo težko najti. Da je podjetje Termo Shop prav eno izmed takšnih (dosegajo izjemne poslovne rezultate in dobro negujejo poslovne običaje ter skrbijo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces), je prepoznala tudi analitična hiša Bisnode. Gre za največjo partnersko družbo bonitetne hiše Dun & Bradstreet, ki izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov.

Pred nekaj dnevi se je v Kongresni dvorani na Brdu pri Kranju zbrala peščica tistih podjetij, ki so s strani analitične hiše Bisnode prejeli prav posebno priznanje – Platinasto bonitetno odličje. Tovrstno priznanje je skupina Bisnode letos podelila prvič. Odličje, ki ga prejmejo zgolj podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti Zlati AAA kar tri leta zapored, je prejelo samo 1,5 % vseh slovenskih podjetij, med njimi tudi podjetje Termo Shop d.o.o.

Zanesljiv, korekten in kakovosten partner
Podjetja, ki imajo v lasti Platinasto bonitetno odličnost predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji – strankami, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi deležniki. Tovrstna izdaja predstavlja posebnost in prestiž, hkrati pa najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo Bisnode podeljuje na evropski ravni.

Priznanje, ki je rezultat timskega dela, kot pravijo v podjetju Termo Shop, je na Brdu pri Kranju prevzel Danijel Vuk (v sredini na naslovni fotografiji), pomočnik generalnega direktorja Termo Shop d.o.o. in ob tem povedal: “Prejeto priznanje je še ena potrditev v vrsti mnogih, da poslujemo po pravilno načrtovanih smernicah. Zanj je zaslužna strokovno usposobljena ekipa, ki diha s podjetjem.”

Kaj vse je potrebno, da prejmeš takšno priznanje, smo povprašali tudi direktorja podjetja Termo Shop, Jureta Šacerja. “Postati odličen je plod večletnega trdega dela, vztrajnosti, predanosti, doslednosti in ekipe, ki sodeluje sinhrono. Za nami so številni vzponi, padci in izzivi, v vsem tem času smo pridobili veliko znanja in številne izkušnje, ki so nas pripeljale do tega, kjer in kaj smo danes. Zato nam priznanje, ki smo ga prejeli, pomeni ogromno, obenem pa daje motivacijo za nadaljevanje uspešne zgodbe.”

Podjetje Termo Shop, ki je zgodbo pred slabimi tridesetimi leti začelo pisati v majhni delavnici, tako danes velja za eno izmed pomembnejših na področju razvoja in proizvodnje toplotnih črpalk. Kot kakovostnega in zaupanja vrednega partnerja pa ga poznajo tudi izven naših meja.


Nazaj