Znani so zmagovalci tekmovanja Web Retailer Award 2021. 11. 11. 2021 so med 412 spletnimi trgovinami iz Slovenije, Hrvaške in Srbije prejeli nagrade najboljši spletni trgovci v različnih kategorijah ter v celotni regiji. Včeraj so na dogodku, ki je potekal prilagojeno trenutnim epidemiološkim razmeram, razglasili letošnje zmagovalce med prijavljenimi spletnimi trgovci znotraj različnih tekmovalnih kategorij ter najboljše na nivoju celotne regije Adriatic.

Na tekmovanju Web Retailer Award 2021, ki ga že desetletje organizira Ceneje.si (od 2019 del skupine Heureka, največje platforme ter svetovalca za primerjalno spletno nakupovanje v Evropi) je letos sodelovalo 412 malih in velikih spletnih trgovcev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije. Poleg povratnih informacij svojih kupcev in tehnične analize spletne trgovine so spletni trgovci prejeli tudi ocene, mnenja in usmeritve 84-članske mednarodne strokovne komisije strokovnjakov s podrocja e-commerca.

Predsednica komisije Polona Stanovnik, vodja marketinga na Ceneje.si, je podelitev pospremila z besedami: “Veseli smo, da število prijavljenih na tekmovanje Web Retailer Award iz leta v leto narašča, kar je jasen signal, da spletne trgovce zanima, kako dobre so njihove trgovine v primerjavi z drugimi. Izjemnega pomena je tudi dejstvo, da stremijo k napredku in nenehnim izboljšavam v želji – ponuditi svojim kupcem čim boljšo nakupno izkušnjo. Po letu izjemnih okoliščin za spletno nakupovanje so potrošniki v regiji Adriatic vse bolj zahtevni in vešči nakupovanja, prav takšna tekmovanja pa lahko spletnim trgovinam pomagajo do njihove odličnosti in večje uspešnosti.”

bigbang.si: “Presrečni smo, saj nagrado takorekoč podeljujejo zadovoljni uporabniki. Spletna prodaja in vrhunsko svetovanje sta pomembna gradnika naše vse-kanalne prodajne strategije. Nagrada je lepa vzpodbuda zame in za vse sodelavce. Že v prvem kvartalu prihajajočega leta bomo predstavili še nekaj novosti, v zaključku leta pa si obetamo vrhunsko spletno prodajo.”

malizakladi.si: Ta naziv je za nas izjemnega pomena. Ne le, da je naš trud poplačan, tako prejemamo tudi potrditev, da smo s svojim delom na pravi poti. Tovrstne nagrade in potrdila so dodatna motivacija za nadaljnji razvoj spletne trgovine ter hkrati dobra popotnica za širjenje na mednarodni trg. Poleg tega se veselimo tudi dodatne prepoznavnosti, ki jo naziv prinaša. Ob tem se zavedamo odgovornosti, ki jo imamo do vseh obstoječih in novih kupcev. Zaupanje kupcev je danes tako težko pridobiti, predvsem pa ga ohraniti.

popolnapostava.si: “Top! Sploh ker imamo na tako majhnem prostoru, kot je Slovenija veliko uspešnih spletnih trgovcev, ki skrbijo, da se slovenski ecommerce hitro širi in raste po celotni Evropi. Sama nagrada je priznanje za celoten team, da smo v preteklih letih delali dobro. Hkrati pa verjamem, da nam bo pripomogla pri širjenju naše vizije, iskanju novih članov ekipe in doseganju ciljev.”

Dogodka, ki je v luči trenutnih razmer potekal hibridno in v omejenem številu, so se udeležili finalisti celotne Adriatic regije ter CEO skupine Heureka, Tomáš Braverman. Med vidnimi govorci pa je bil tudi David Pivk, direktor marketinga pri Nike Direct za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko.


Nazaj