Novembra se je uspešno zaključil sklop Podjetniških zajtrkov »Zaledje podjetnikom«, ki je postregel s 6 virtualnimi srečanji in gostil številne podjetnike ter ponudil vpoglede v področje marketinga, prodaje, novih poslovnih modelov, energetske učinkovitosti, podpornega okolja za podjetnike in izkušnje gostov. Dogodke so z uvodnimi nagovori odprli župani občin LAS Barje z zaledjem, ki so predstavili tudi aktualne podjetniške vzpodbude.  Partnerji v okviru operacije za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Barje z zaledjem« pa ne počivajo in vas 2. decembra 2021 ob 9:00 vabijo v Podjetniško akademijo.

Podjetniška akademija je odlična priložnost za nadgraditev podjetniških znanj, saj bo ponudila 8 poglobljenih delavnic, s priznanimi podjetniškimi mentorji. Naravnana je praktično, da boste podjetniki in nosilci dejavnosti novo pridobljeno znanje lahko implementirali v vaše poslovanje takoj. Delavnice na temo razvoja podjetja, prodaje, marketinga, e-trgovine, kadrovske strategije, agilnega delovanja in vse do črpanja EU sredstev se bodo odvijale enkrat tedensko ob četrtkih, med 9:00 in 11:00. Tri se bodo odvile v decembru, od 2. 12. do 16. 12. 2021, preostalih pet pa med 6. 1. in 31. 1. 2022 ob isti uri. Delavnice bodo potekale na ZOOM platformi, vodili pa jih bodo priznani podjetniški mentorji: Jure Tomc MBA, mag. Anita Hrast, Tamara Valenčič, Jerneja Milost, Črt Podlogar, mag. Sonja Peklenik, Urška Jež in Nina Vrabelj.

Poleg tega pa se boste lahko podjetniki občin Brezovica, Borovnica, Dobrova – Polhov Gradec, Horjul, Log – Dragomer in Vrhnika po končani akademiji vključili v PODJETNIŠKI INKUBATOR - MENTORIRANJE, kjer boste vaše konkretne poslovne izzive reševali z mentorjem in tako nadgradili svoje poslovanje.

Več o projektu in prijava na brezplačne delavnice ali na sanda.jerman@cene-stupar.si. PRIJAVA NA PODJETNIŠKO AKADEMIJO JE OBVEZNA. Zakaj se udeležiti programa, pa si lahko ogledate v kratkem videu podjetnice Veronike Čop, ustanoviteljice podjetja EkoGaia in blagovne znamke Reciklarnica, ki nam je zaupala, kaj je pridobila z mentoriranjem.


Nazaj