Ljubljana, 6. julij 2020: Privoščite si poletni oddih za celo družino, lotite se nakupa novih gospodinjskih aparatov, prenove kopalnice, osvežite okolico svojega doma ali preprosto uredite svoje osebne finance – hitro in enostavno. »Zdaj je čas za nove začetke,« pravijo v Addiko banki, ki 8. julija v sklopu akcije »Rdeča sreda« v svoje poslovalnice vabi tako komitente kot tudi nekomitente. Izmed vseh, ki bodo na ta dan sklenili kredit, bo izžreban srečni nagrajenec, ki mu bodo v Addiko banki povrnili celotni znesek sklenjenega kredita.

Poletje je čas uživanja v novih podvigih, družinskih dogodivščinah ali pa v večjih in manjših popestritvah vašega stanovanja, vrta ali domače okolice. Z željo, da bi bila poletje in nadaljevanje letošnjega leta boljša, bo v Addiko banki v sredo, 8. julija, potekala znana akcija »Rdeča sreda«. Na julijsko »Rdečo sredo« bodo med vsemi, ki bodo ta dan sklenili kredit, izžrebali srečnega nagrajenca in mu povrnili celotni znesek sklenjenega kredita. Kredit je mogoče skleniti v poslovalnicah ali na spletni strani Addiko banke.

Addiko gotovinski krediti - enostavna sklenitev in hitra pot do gotovine
Najhitrejša pot do gotovine za stranke vseh bank je HIP kredit do 4.000 EUR, z dobo odplačevanja do 5 let in minimalnim mesečnim obrokom že od 20 EUR dalje. Vlogo za kredit lahko izpolnite kar preko spleta, na strani hipkredit.si, potrebujete pa le osebni dokument, davčno številko in TRR. Odobritev je hitra, izplačilo še hitrejše! Če potrebujete višje zneske za ureditev svojih osebnih financ in ne želite prenesti poslovanja na Addiko banko, vam je na voljo Addiko gotovinski kredit za nekomitente do 15.000 EUR z odplačevanjem do 7 let.  

Strankam Addiko banke in vsem, ki to postanejo ob sklenitvi kredita, pa je na voljo Addiko kredit, ki je odobren v nekaj minutah, znesek pa imate lahko na svojem računu že v roku 24 ur. Znesek Addiko kredita za obstoječe stranke je do 35.000 EUR in do 20.000 EUR za nove stranke, z dobo odplačevanja do 7 let. Addiko kredit je na voljo s fiksno obrestno mero in nespremenjenim zneskom obroka skozi celotno obdobje odplačevanja kredita.

Ker sredstva potrebujemo sedaj, prihodnost pa je nepredvidljiva, vam v Addiko banki ponujajo tudi različne pakete zavarovanja kreditojemalcev. S sklenitvijo zavarovanja kreditojemalcev poskrbite za svojo in finančno varnost svojih najbližjih v vsaki situaciji, tudi za primer brezposelnosti. Preverite ponudbo in izkoristite možnost sklenitve zavarovanja svojega kredita na spletni strani. Addiko banka je na slovenskem finančnem trgu znana kot ponudnik enostavnih finančnih storitev, v njihovih poslovalnicah pa so dobrodošli komitenti vseh bank v Sloveniji, kjer lahko sklenejo različne gotovinske kredite in s tem naredijo korak k uresničitvi svojih načrtov in najdejo rešitev za svojo prihodnost.

Vabljeni v poslovalnice Addiko banke na »Rdečo sredo«, ki bo potekala v sredo, 8. julija, in sodelujte v žrebanju za povrnitev celotnega zneska kredita.


Nazaj