Slovensko zagonsko podjetje Eligma si prizadeva, da bi z umetno inteligenco in tehnologijo veriženja blokov ustvarilo uporabniku prijazno in varno nakupovalno izkušnjo tako v spletu kot izven njega. Podjetje je bilo zelo uspešno že z nedavno množično prodajo kriptožetonov, pri kateri so podporniki projekta prispevali 13.178 ETH, Eligmin ELI-žeton pa bo danes, 16. maja, prišel na kripto borzo Livecoin.

Visokotehnološka vizija prepričala podpornike širom sveta
Odlični rezultati Eligmine javne množične prodaje kriptožetonov govorijo o tem, da je njena ekipa z vizijo ter časovnico izdelkov pritegnila zanimanje svetovne javnosti – natančneje 1.668 podpornikov iz 100 različnih držav. Ti so skupno prispevali 13.178 ETH oziroma kupili 127.902.033 ELI-žetonov. Eligmin ELI-žeton bo 16. maja prišel na kripto borzo Livecoin, kjer bo na voljo novim podpornikom in tistim, ki pri javni množični prodaji žetonov niso sodelovali.

Direktor Eligme Dejan Roljič je izjavil: “Le teden dni po zaključku Eligmine množične prodaje kriptožetonov bo ELI-žeton že na kripto borzi Livecoin. V podjetju Eligma si prizadevamo, da bi naše inovacije in kriptovalute nasploh postale del nakupovalnega vsakdanjika. Po javni množični prodaji se bomo osredotočali na rast Eligme, in sicer z razvojem učinkovitih, visokotehnoloških funkcionalnosti njene platforme. Trdo bomo delali, naše odločitve pa bodo temeljile na najnovejših tržnih podatkih in odzivu skupnosti.”

Cilj je globalni učinek na svet nakupovanja
Zagonsko podjetje Eligma se lahko pohvali z razvijalci umetne inteligence, znanstveniki, strokovnjaki za tehnologijo veriženja blokov ter vrsto uglednih svetovalcev. Cilj ekipe je ustvariti kognitivno trgovalno platformo, ki bo z vrsto tehnoloških inovacij dodobra spremenila svet nakupovanja. Že pred koncem množične prodaje kriptožetonov je bil testno lansiran Eligmin prvi izdelek, Elipay – sistem za transakcije s kriptovalutami, in sicer v ljubljanskem središču BTC City, kjer bodo kriptovalute sčasoma postale del nakupovalne izkušnje v tamkajšnjih (za zdaj večinoma izvenspletnih) trgovinah.

Na ta način si BTC City prizadeva, da bi postal prvi Bitcoin City na svetu. Eligma sama pa si bo v tem letu prizadevala za uveljavljanje sistema Elipay na nacionalni, v naslednjih letih pa tudi na evropski in  svetovni ravni. Enako velja za razvoj drugih visokotehnoloških funkcionalnosti Eligmine trgovalne platforme, kot je izredno hitro in učinkovito iskanje izdelkov po ponudbi vseh spletnih trgovin hkrati; omenjena funkcija naj bi se v tem letu preskušala v Sloveniji, leta 2019 pa naj bi se razširila na britanski trg.

Za več informacij o platformi, ki bo z umetno inteligenco in tehnologijo veriženja podatkovnih blokov spremenila izkušnjo spletnega nakupovanja, obiščite www.eligma.io.


Nazaj