Portorož, 24. maj 2024 - Podjetje Planet GV je včeraj v okviru Kongresa ADMA 2024, največjega slovenskega dogodka za vse, ki delujejo na področju podpore menedžmentu, podelilo nagrado ADMA odličnost leta. Ta je namenjena uspešnim in perspektivnim posameznikom, ki delujejo na področju podpore menedžmentu, povezujejo odnose na ravni celotne organizacije in prispevajo k njeni uspešnosti. Nagrado ADMA odličnost leta je prejela Damjana Jagodic, asistentka generalnega direktorja ADR regije v podjetju Geberit prodaja.

Damjana Jagodic ima več kot 21 let izkušenj na področju podpore menedžmenta. Del Geberit koncerna, vodilnega ponudnika sanitarne tehnike, ki letos praznuje 150. letnico delovanja, pa je od lanskega aprila. “Prejem tega naziva je priznanje za strokovni prispevek in delo v klubu Excellentia. Ob prejemu nagrade sem se počutila ponosno in hvaležno, še posebej, ker sem lahko lahko novico delila s tistimi, ki se veselijo z mano, vključno z direktorjem, Miranom Medvedom,” je povedala ob prejemu nagrade ADMA odličnost leta. Damjana Jagodic verjame, da je njena služba "sanjska služba" zaradi izjemnega delovnega okolja, podpore vodstva in priložnosti za rast. Trdno verjame v pomembnost medsebojnega zaupanja, spoštovanja in skupinskega duha pri doseganju uspeha.

Skrivna sestavina uspešnega odnosa med menedžerjem ter njegovo poslovno podporo je vsekakor zaupanje, pravi. Menedžer je tisti, ki lahko osebi na drugi strani ustvari dovolj prostora za samoinciativen pristop, ki ga le-ta skupaj s svojimi znanji, izkušnjami ter veščinami uporabi in na tak način v veliki meri prispeva k uspehu celotnega podjetja. Če se bo poslovna podpora v prihodnje želela razvijati v pozitivno smer, bo morala biti oseba na tem delovnem mestu izredno prilagodljiva, hitra, željna vsega novega znanja, je še povedala prejemnica priznanja ADMA odličnost leta Janja Jagodic, ki pričakuje, da bodo administrativni menedžerji v prihodnje poleg že ustaljenih nalog morali opravljati več kompleksnih nalog in zadolžitev hkrati in biti povezovalni člen.

Direktor: “Damjana je predana ciljem, ki si jih postavi”
“Ob prihodu v podjetje jo je pričakal GDPR projekt, ki ga je v celoti realizirala z uspešno komunikacijo z lokalnim svetovalnim podjetjem, poznavanjem lokalne zakonodaje ter učinkovito komunikacijo s pravnim oddelkom koncerna Geberit. Kompleksnost nalog na tem delovnem mestu je še toliko večja, saj komunikacija poteka v več jezikih; poleg slovenskega še v hrvaškem, srbskem in angleškem. Vztrajno upošteva zastavljene roke ter vedno vidi ogromen potencial za pozitivne spremembe. Odlikuje jo visoka profesionalnost, nenehna želja po učenju, pozitivna naravnanost, skrb za odnose med sodelavci. V naš dinamični kolektiv, kjer je "team spirit" na visokem nivoju, je prinesla bogata znanja ter izkušnje. Biti boljša, znati še več ter vnesti pozitivno energijo v kolektiv je njen moto. Moto, ki jo žene na poti do njenega cilja,” pa je o Damjani Jagodic, svoji administrativni menedžerki, med drugim povedal Miran Medved, direktor podjetja Geberit prodaja.

Kongres ADMA 2024 bo sicer v Grand hotelu Bernardin v Portorožu potekal še danes in jutri. Pod okriljem teme V labirintu priložnost več kot 400 udeležencev odkriva spremenjene načine dela, ki jih v poslovne procese posredno ali neposredno vnašajo disrupcije tega časa. V treh dneh bo na oder stopilo več kot 25 govorcev, strokovnjakov na področju organizacije dela, učinkovitosti na delovnem mestu, digitalizacije poslovnih procesov, komuniciranja in dobrega počutja na delovnem mestu.

Celoten program Kongresa ADMA 2024 je objavljen na https://kongres.adma.si/program/.