Ljubljana, 27. julij 2020 – Minuli petek so pri dm obeležili odprtje nove prodajalne v Sloveniji, že 90. po vrsti, s čimer so še dodatno razširili in okrepili svojo prodajno mrežo.

Ob jubilejnem odprtju so se pri dm drogerie markt Slovenija spomnili na prvo prodajalno, ki je svoja vrata leta 1993 odprla v ljubljanskem nakupovalnem središču BTC. 27 let kasneje podjetje na upravi, v logističnem centru in v prodajalnah zaposluje več kot 700 sodelavcev, kupcem pa sedaj v 90 dostopnih, modernih in privlačnih prodajalnah ponuja prijetno nakupovalno izkušnjo v več kot 50 krajih po Sloveniji. 

Ostajajo zvesti svoji viziji
dm drogerie markt, ki velja za eno izmed največjih drogerijskih podjetij v srednji in vzhodni Evropi, je v Sloveniji zaživel pod sloganom »Kupujem tam, kjer nekaj veljam«, obljubo, s katero postavlja v središče človeka v vsej njegovi edinstvenosti – kot kupca ali kot sodelavca. Željo po zadovoljevanju in preseganju potreb, želja in pričakovanj kupcev dopolnjujejo z družbeno odgovornim delovanjem in predstavljanjem zgleda v svojem okolju.

Foto: dm drogerie markt Slovenija


Nazaj