Zavod Ypsilon vabi na dogodek CODE.INNOVATE.CONNECT, ki ga organizira skupaj s SAP Slovenija. Projekt je zasnovan v treh delih, mladi od 16 do 30 leta pa se lahko udeležijo enega ali več sklopov dogodka brezplačno.

#INNOVATE je projekt v sklopu dogodka Code.Innovate.Connect, kjer mlade spodbujamo k iskanju inovativnih poslovnih rešitev za tri različne izzive s pomočjo mentorjev, ki jim bodo svetovali pri razvoju ideje. Projekt bo potekal od 2. do 11. oktobra 2018 v BTC City Ljubljana, v prostorih ABC Huba v spodnji etaži Emporiuma. Sodelujoči bodo imeli možnost osvojiti izlet v Beograd in glavno nagrado v višini 3500 EUR.

Izzivi so naslednji:

SMART CITIES (slv. pametna mesta)
Načrtuj mesto, v katerem bi rad živel! S pomočjo tehnologije najdi rešitve za izboljšanje kvalitete življenja ljudi v mestih - za boljšo mobilnost, komunikacijo, čistost, ... Možnosti je neskončno, bodi kreativen.

SMART VILLAGES (slv. pametno podeželje)
Kako lahko izboljšamo kvaliteto življenja na podeželju in v manjših naseljih? Dosti je govora o pametnih mestih, vendar pa je veliko potenciala tudi zunaj - kako ga izkoristiti?

SPORTS DATA
Privabi več gledalcev! Kako lahko dosežemo, da se več športnih navdušencev aktivno vključuje v športe, kot sta nogomet ali košarka? Kako merimo uspeh?

#CONNECT je zaključni dogodek celotnega projekta s posebnimi gosti, kjer bodo udeleženci iz petih držav predstavili svoj pitch pred strokovno komisijo, temu pa bo sledilo mreženje. Dogodek bo 20. oktobra 2018 v Ljubljani.

Projekt CODE.INNOVATE.CONNECT je namenjen vsem, ki bi radi:
- se naučili programiranja,
- iskali nove business rešitve s pomočjo mentorjev,
- osvojili digitalna znanja in mehke veščine,
- spoznali enako misleče posameznike iz petih držav.

PRIJAVE IN INFORMACIJE