Ljubljana, 12. 2. 2020 – strokovnjaki in navdušenci digitalnega marketinga se bodo med 19. in 20. marcem 2020 že šesto leto zbrali v konferenčnem centru Bernardin na konferenci inOrbit. Konferenca tudi letos obljublja pester program in privablja svetovno znane strokovne govorce. Glavni temi letošnje konference bosta rast in razvoj poslovanja na digitalnih kanalih, obiskovalci pa bodo lahko prisluhnili globalnim mojstrom digitalnega sveta, ki prihajajo iz vrst podjetij, kot so LEGO, Microsoft, Zalando idr.

Slovenska digitalna agencija Red Orbit, organizator konference inOrbit, je letošnji program osredotočila na tematike, povezane z rastjo in razvojem podjetja, od sprememb v vedenju potrošnikov, načinov za povečanje obsega poslovanja na digitalnih kanalih, izboljšanja dobičkonosnosti in pospeševanja rasti podjetja, do prilagajanja novostim v digitalnem svetu in izven.

Predstavljene bodo novosti, trendi in orodja, ki postajajo vodilne tehnologije na spletu. Udeleženci bodo pridobili znanje, ki je potrebno za strateške usmeritve podjetja, poleg tega pa se bodo naučili organizirati digitalno ekipo znotraj podjetja. Glavne teme bodo vsebinski marketing, izboljšanje uporabniške izkušnje kupcev, mobilni in vplivnostni marketing ter glasovno iskanje, odločevalski proces potrošnika, načini zadrževanja kupcev, Facebook dinamični remarketing, produktni oglasi ter načini spletnega privabljanja kupcev v fizične trgovine.

Med drugimi bodo svoje znanje, izkušnje in trike letos delili:
• Luis Navarrete Gomez (Head of Global Search Marketing, LEGO): kot vodja globalnega iskalnega trženja v podjetju Lego opredeljuje strategije iskalnega trženja za legendarno podjetje z igračami. Z leti izkušenj je uspel ustvariti globalno podjetje, ki s privlačnimi vsebinami dosega tako otroke kot starše na več kot 140 trgih. Aktivno deluje na področju iskalnega trženja kot pisatelj in govorec ter je član številnih svetovnih organizacijah na tem področju.
• Jason Miller (Head of Brand Marketing, Microsoft): je priznan govorec in profesor trženjske strategije na kalifornijski univerzi Berkley. Med svojim predavanjem bo iskal stičišče med umetno inteligenco in ustvarjalnostjo. Če želimo biti v današnjem svetu konkurenčni, ustvarjalni in inovativni, moramo namreč v svoje delo vključiti umetno inteligenco. Jason Miller bo razkril, kako lahko ustvarjalnost in vpoglede, pridobljene z umetno inteligenco, uporabimo in tako postavimo marketinške kampanje na novo raven.
• Lexi Mills (CEO, Shift6 Global): je večkrat nagrajena strokovnjakinja za digitalni marketing, specializirana za PR SEO in poslovno inteligenco, ki temelji na podatkih. Njeno raziskovalno delo se osredotoča na priložnosti, etična vprašanja in tveganja strojnega učenja in umetne inteligence na področju spletnega iskanja. Njeno predavanje bo obravnavalo posledice tehnologije na marketing in se dotaknilo ključnega vprašanja, kaj le-te pomenijo za vsakdanje delo.

Kako pridobiti nove naročnike, bo razkril Robert Craven (Grow Your Digital Agency Initiative), Ricardo Tayar (CEO, Flat 101) pa bo spregovoril o personalizaciji kot ključni točki konverzij. Z nami bodo tudi Pavlo Kuznyetsov (Sr. Product Manager, Zalando), Anna Kloth (Founder, Paradise Interns), Magda Kay (Intimacy Coach, Magda Kay) in številni drugi zanimivi govorci.

Dodatne informacije o govorcih in programu najdete na spletni strani www.inorbit.si.


Nazaj