Skaza se zaveda, da je izobraževanje ključnega pomena za razvoj posameznika in njegove dodane vrednosti k družbi. Kot pionirka trajnostnega poslovanja v Sloveniji, Skaza s 45-letnimi izkušnjami v plastični industriji utrjuje svoj položaj razvojnega dobavitelja. Podjetje pogumno uvaja digitalizacijo v svoje poslovanje in hkrati izboljšuje učinkovitost proizvodnih in drugih poslovnih procesov. Skaza dodaja vrednost svojim izdelkom s povečanjem deleža recikliranega materiala, saj je trajnostno ravnanje s plastiko temeljna zaveza poslanstvu podjetja - ustvariti svet z manj plastičnimi odpadki in ohraniti planet za nas, naše otroke in prihodnje generacije.

V petek, 17. marca 2023, bo Skaza odprla svoja vrata dijakom, saj iščejo nove štipendiste. Skaza že leta štipendira obetavne dijake in študente z namenom, da jim med izobraževanjem zagotovijo praktična znanja in delovne izkušnje v visokotehnološkem proizvodnem podjetju v plastični industriji. Dijaki, željni znanja in delovnih izkušenj, bodo v času štipendiranja deležni praktičnega usposabljanja ali vajeništva na svojem izobraževalnem področju, ki poteka med počitnicami v podjetju. Skaza ponuja stimulativno mesečno štipendijo, možnost dodatnega zaslužka s honorarnim delom, mentorstvo pri delu in izobraževanju, za mnoge pa tudi prvo zaposlitev po končanem izobraževanju v mednarodno priznanem podjetju. Potrebujejo dijake in študente strojništva, mehatronike, elektrotehnike, ekonomije in tehnike, saj so ti ključni kadri za uresničevanje njihovega temeljnega poslanstva v predelavi plastike.

Kot narekovalec trendov v krožnem gospodarjenju s plastiko doma in v tujini, je za več kot 250 Skazinih zaposlenih v Velenju odlično učno okolje, ki jim omogoča napredek in razvoj potenciala. Skaza se osredotoča na razvoj kompetenc in osebno rast vsakega zaposlenega. Proizvodnja je v središču Skaze, podjetje pa pogumno uvaja avtomatizacijo in digitalizacijo v vse proizvodne procese. Za uspešno poslovanje, potrebujejo zaposlene, ki so strastni in predani izzivom ter napredku. Prepričani so, da imajo mladi nove ideje in koncepte, ki jih sprejemajo z odprtimi rokami in si jih prizadevajo uresničiti, saj to pogosto prinaša dodano vrednost podjetju in zaposlenim. Mladi, ki jih želijo sprejeti v svojo ekipo, so predvsem zavzeti, motivirani za učenje, samoiniciativni, timski igralci in imajo močan čut za empatijo.

Poleg zagotavljanja učno usmerjenega okolja, ki daje poudarek osebni rasti in kariernemu napredovanju, je Skaza finančno stabilno podjetje, poudarja Niko Medved, pomočnik generalnega direktorja Skaze, ki poudarja, da so zaposleni glavni vir zadovoljstva, napredka in potenciala za uresničevanje poslanstva. Velenjska gazela je tudi ponosna, dolgoletna nosilka certifikata Družini prijazno podjetje, dodaja Niko Medved, ki poudarja zavezanost podjetja k zdravemu usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja. Skaza tako mlade vabi k prijavi na razpis za štipendije, kjer lahko pridobijo praktična znanja in delovne izkušnje v podjetju, ki ceni trajnostno poslovanje, inovativnost in družbeno odgovornost.

Vse, kar delamo za naravo in iz narave, boste našli na spletni strani www.skaza.si in v spletni trgovini bokashiorganko.si.


Prenesi