Četrtek, 22. februar 2024 - Podjetje Run Tiger, ki je pod blagovno znamko Run Chicken ustvarilo avtomatska vrata za odpiranje in zapiranje kokoši, ki so dostopne vsem, hranilnik in valilnico zanje. Sedaj na trg prihajajo z revolucionarno idejo – elegantno vilo za kokoši, ki izboljšuje standard njihovega življenja. Vila je odraz 3500 ur trdega dela, intenzivne raziskave in razvoja, ki je trajal kar dve leti in pol. »Pot je bila zaznamovana s temeljitimi testiranji, v neomajnem iskanju odličnosti. Kokoši so tako lahko neprestano v naravnem okolju in ga je enostavno premikati,« je dejal direktor podjetja Jure Markič.

Inspiracija za vilo izvira iz praktičnega znanja in naravnega okolja, kjer se skrb za kokoši in funkcionalnost dizajna združita. Eleganten dom za kokoši je zgrajen po principu, da zadovolji specifične potrebe domače perutnine, omogoča varno in udobno zavetje ter je estetsko prijeten na pogled. Vila izstopa med konkurenti s svojim prepoznavnim dizajnom. Maksimizira prostor in izboljšuje dostopnost tako za kokoši kot za njihove skrbnike. »Navdihovala nas je strast do inovacij in trajnostnega pristopa k dvigu standarda življenja kokoši, hkrati pa smo si želeli olajšati njihovo oskrbo.«

Napredni materiali, kot so trpežen aluminij in izolacijske panele iz valjanega EPS-a, zagotavljajo izjemno odpornost pred vremenskimi vplivi in enostavno vzdrževanje. V primeru, da si želite povečati vilo, je le-ta zasnovana tako, da se enostavno prilagaja na morebitne izboljšave in dopolnitve v prihodnosti. RUN TIGER, d. o. o., je podjetje z blagovno znamko Run Chicken. Ustvarjajo in prodajajo patentirana avtomatizirana vrata, valilnico in hranilnik za kokoši. Njihova posebnost je, da so razvili kakovostna in cenovno dostopna vrata za vsakogar. Prisotni so na petih kontinentih, v več kot 30-ih državah. V podjetju se nenehno razvijajo in so usmerjeni v napredek.