Skaza, vodilno podjetje v industriji plastike in postavljalec trendov v krožnem gospodarstvu, prepoznava pomen izobraževanja in njegov prispevek k razvoju posameznika in družbenemu napredku. Včeraj 17. marca 2023, je Skaza odprla vrata za 103 dijake Šolskega centra Velenje in Celje, saj iščejo nove štipendiste.

Podjetje je poskrbelo za izjemno in strokovno predstavitev ter predstavilo dodano vrednost Skaze in promoviralo njeno blagovno znamko in izdelke. Udeleženci so pohvalili strokovnost ekipe Skaza in izrazili zanimanje za proizvodne zmogljivosti podjetja, predvsem za njihove robote, MES sistem in orodja. Energija, poslanstvo in vizija podjetja so dijake navdušili, mnogi so izrazili presenečenje nad pestrostjo Skazinega delovanja.

Skaza že več let podeljuje štipendije obetavnim dijakom in študentom, da bi pridobili praktična znanja in delovne izkušnje v visokotehnološkem proizvodnem podjetju v plastični industriji. Med štipendijskim programom se študenti udeležijo praktičnega usposabljanja ali vajeništva na svojem študijskem področju, ki poteka med šolskimi počitnicami v podjetju. Skaza ponuja stimulativno mesečno štipendijo, možnost dodatnega zaslužka s honorarnim delom, mentorstvo pri delu in izobraževanju, mnogim pa tudi prvo zaposlitev po končanem izobraževanju v mednarodno priznanem podjetju.

Skaza verjame, da je osebna in strokovna rast njenih zaposlenih ključnega pomena za njen uspeh kot pionirja trajnostnega poslovanja v Sloveniji. Več kot 250 zaposlenim v Velenju podjetje zagotavlja odlično učno okolje s poudarkom na razvoju kompetenc in osebni rasti. Skazina proizvodnja je jedro podjetja, ki v svoje proizvodne procese nenehno uvaja avtomatizacijo in digitalizacijo. Za poslovni uspeh potrebuje podjetje strastne in predane zaposlene, ki so se pripravljeni soočiti z izzivi in ​​uspevati. Skaza je prepričana, da mladi prinašajo nove ideje in koncepte, ki lahko podjetju in zaposlenim prinesejo dodano vrednost. Podjetje išče kandidate, ki so motivirani za učenje, samoiniciativni, timski igralci in imajo močan čut za empatijo.

Skaza ostaja zavezana spodbujanju izobraževanja ter spodbujanju osebnega in strokovnega razvoja zaposlenih in štipendistov. Štipendijski program podjetja mladim ponuja edinstveno priložnost, da pridobijo praktična znanja in veščine, ki jih pripravljajo na prihodnje uspehe v njihovi karieri. Za več informacij o Skazinem štipendijskem programu in možnostih zaposlitve, kliknite na: https://www.skaza.com/sl/kariera.


Prenesi