V današnjem času nikjer več ne najdemo stanovanja brez sesalnika, ki skrbijo za zdravo in kakovostno bivanje. Robert Križman, direktor podjetja Proaktiv plus, se strinja, da je z alergeni nasičen zrak pogosto vzrok za zdravstvene težave, kot so migrene, alergije in obolenja dihal. Zato je pomembno, da za svoj dom izberemo vrhunski sesalnik, ki olajša čiščenje, in izboljša bivanje. Za astmatike in za tiste, ki trpijo za alergijami, je najbolj priporočena uporaba sesalcev z vodno filtracijo, ki so boljši od navadnih sesalcev na vrečko oz. filter, saj zadržijo več mikroskopsko majhnih delcev umazanije in prahu.

Zdravo in udobno bivanje je v današnjem času ključnega pomena za dobro počutje in zdravje nasploh. Hiter tempo življenja vpliva na pogostost čiščenja bivalnih prostorov.

V podjetju Proaktiv plus nam je pomembno, da  so uporabniki zadovoljni in zdravi. Jogiji, prah, pršice, nečistoča in z alergeni nasičen zrak so pogosto vzrok za zdravstvene težave, kot so migrene, alergije in obolenja dihal. Nemška tehnologija vodnih sesalnikov Pro-aqua Proffessional Line pa nam olajša življenje in izboljša kakovost bivanja.

V segmentu vodnih sesalcev je tovrstna tehnologija prav posebna in najbolj učinkovita metoda čiščenja. Zakaj?

Prav zato, ker ima edinstven sistem separacije. Le-ta omogoča optimalno čiščenje zraka in prašnih delcev. To pomeni, da deluje brez dodatnega filtra. Gre za edinstveno posebnost, ki vodni sesalnik znamke Pro-aqua loči od drugih sorodnih aparatov. Z enim samim izdelkom tako dosežemo optimalno kakovost bivanja, vzdržujemo pa jo kar do 20 let, kar je življenjska doba vodnega sesalca Pro-aqua.

Gre za inovativne in visokotehnološko dovršene sesalnike z vodno filtracijo. Katere so prednosti teh sesalnikov?

Vodni sesalniki majo izpopolnjen sistem za pranje, kar omogoča doseganje visoke stopnje čistoče, še posebej, kadar gre za čiščenje ležišč in preprog. Nemški čistilni sistem je multifunkcijski, saj ga poleg čiščenja lahko uporabimo tudi za čiščenje zraka, s čimer se znebimo prašnih delcev in neprijetnih vonjav v prostoru. Zrak, ki gre iz aparata, je optimalne vlažnosti, kar nudi prijetno bivalno okolje, še posebej v zimskih mesecih. Služi nam lahko tudi za izvajanje aromaterapije, ki blagodejno vpliva na naša dihala in ostala čutila. Pro-aqua Proffessional Line z edinstveno tehnologijo omogoča optimalno čist zrak in prostore bivanja ter pranje brez kemikalij oz. čistil. Gre za najbolj naraven način.

Velik problem danes predstavljajo pršice, ki so sicer nevidne, ampak močno vplivajo na samo kakovost bivanja.

Vodni sesalci Pro-aqua so odlična izbira za čiščenje večjih prostorov, z njimi lahko očistimo vse gladke površine, kot so ploščice, linolej, pvc, parket in celo fuge. Še posebej so priročni, kadar želimo očistiti oblazinjeno pohištvo, saj nam zagotavljajo globinsko čiščenje sedežnih garnitur, vzmetnic in posteljnih nadvložkov. Tam se drobni delci in pršice namreč najpogosteje nabirajo.

En izdelek očisti vse površine in to brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij. Je primeren tudi za astmatike?

Pro-Aqua so najbolj primerni za astmatike in vse, ki imajo težave z dihali.

Prodaja je proces, ki vključuje vsa področja delovanja določene organizacije in tako zahteva celoten strateški načrt. V sodobnem času je uspešnost prodaje pravzaprav glavni pogoj za obstoj vsakega podjetja.

Res je. Zavedamo se, da je stimulativno delovno okolje ključno za uspeh. Pomembno vlogo igrajo učinkoviti zaključni koraki v prodajnem procesu, kar predstavlja najtežji del. S svojim delovanjem že deset let zapored dokazujemo svojo kakovost. Zadovoljstvo naših uporabnikov pa je vedno na prvem mestu in najpomembnejše.

V znak uspešnosti ste poleg treh najvišjih bonitetnih odličnosti Zlati AAA v svoj mozaik dodali še Platinasto odličnost.

Slednja je dokaz dobrih poslovnih običajev, doseganja izjemnih poslovnih rezultatov in skrbi za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces. Nagrada je posebna tudi zato, ker je na slovenskem trgu takih prejemnikov tovrstne nagrade samo 1,5 odstotka. Delo s srcem in vero naredita rezultat.

V vaše delovno okolje vključujete vedno nov kader, ki je pomemben za rast in razvoj podjetja.

Izzivov in znanja željni novi sodelavci bodo rasli v stimulativnem okolju podjetja, ki se ukvarja z marketingom vrhunskih vodnih sesalcev. Vsi, ki si želijo izzivov, odlične poslovne priložnosti in znanja iz prodajnih veščin, so zelo dobrodošli. V podjetju imamo enega najbolj dovršenih treningov oz. izobraževanj celo v svetovnem merilu, zato so med nas vabljeni tudi posamezniki brez izkušenj. Dobrodošli so vsi.

Pogovarjala se je Anita Volčanjšek


Nazaj