Preden ustvarite svoje e-novice, razmislite o vizualnem delu. Tu je, kaj morate upoštevati.

Slike v e-novicah naj služijo namenu Ne uporabljajte slik zgolj zato, ker obstajajo. Slike naj prispevajo k točki, ki jo želite poudariti v besedilu e-pošte. Izberite slike, ki dodajo vrednost in se prilegajo konceptu vaših e-novic.

Uporabljajte visokokakovostne slike ali pa nobene Raziskave potrjujejo, da prejemniki e-novic pričakujejo visokokakovostne slike, ki jasno prikazujejo fine podrobnosti. To je odlična priložnost, da pokažete svoje izdelke in blagovno znamko v visoki ločljivosti.

Nizka ločljivost slik signalizira neželeno pošto tako bralcem kot platformam, saj nepridipravi ne skrbijo za kakovost. Pomislite nanje enako kot na pristajalne strani - marketinška kampanja naj pritegne pozornost in pridobi zaupanje.

Ohranjajte ravnotežje med slikami in besedilom v e-novicah Bela razmaka ali prostor med elementi lahko naredi ali pa uniči oblikovanje vaših e-novic. To olajša preglednost vašega e-poštnega sporočila.

Najboljši razmerje med sliko in besedilom je od 30% do 70% (največ 40% do 60%) celotnega telesa e-pošte. Večje razmerje pošilja negativne signale ponudnikom e-pošte (videti je kot neželeno).

Pravilna velikost slik v e-novicah Kako velike naj bodo slike v e-novicah, da se pravilno prikažejo?

Širina do 600 pikslov To je največja širina vaših e-novic. Če greste prek nje, mora bralec drsati vstran, da si ogleda sliko v celoti, kar pokvari izkušnjo bralca.

Velikost do 1 MB Pretežke slike se ne bodo hitro naložile v večini e-poštnih odjemalcev, kar je spet slab signal za dostopnost. Lahko se celo odrežejo, kar pomeni, da se sploh ne bodo prikazale. Da bi prihranili prostor, razmislite o uporabi emoji v e-pošti namesto celih slik.

Za druge ozadje in GIF-je v e-pošti ohranite velikost do 3 MB. Strokovni nasvet: če želite vključiti GIF-je v e-poštno sporočilo, jih ustvarite sami, da bodo zanimivi. Tisti, ki so že v rabi v popularni kulturi, so že malo izrabljeni.

GIF posebej ustvarjen za e-novice Na srečo v Kabi poštarju dobite vgrajen urejevalnik slik, ki lahko spremeni velikost in ločljivost vaših vizualij. Lahko tudi prilagodi velikost katere koli slike v pogoste uporabljane formate.

Dodajte ALT besedilo vsem slikam v e-pošti ALT besedilo opravlja pomembno funkcijo: pojavi se, ko slike tega ne storijo. Tako lahko ALT besedilo reši situacijo, če slika ne prikaže.

Poleg tega naredi vašo e-pošto dostopno tudi za tiste, ki ne morejo videti slik. E-poštni odjemalci bodo vaša sporočila favorizirale zaradi tega.

Označujte svoje slike v e-novicah s svojo blagovno znamko Da pritegnete pozornost in postanete bolj zapomnljivi, naj se vaše slike ujemajo z vašo blagovno znamko in slogom. To naredi e-novice bolj profesionalne, vašo blagovno znamko pa bolj zaupanja vredno.

Preberite tudi: Pametno pošiljanje e-pošte

Ob tem vam priporočamo, da se izogibate uporabi nerelevantnih slik, kot so tiste iz zalog. Če si ne morete privoščiti profesionalnega fotografiranja za zagotavljanje slik za prihodnje e-poštne kampanje, obstajajo načini, kako označiti zaloge.

Optimizirajte slike za odzivnost na mobilnih napravah Poskrbeti morate, da se bodo slike v e-pošti pravilno prikazovale na kateri koli napravi in v katerem koli odjemalcu e-pošte. Kako? Ročno to pomeni nastavljanje parametrov in omejitev.

Na srečo obstaja boljši način Kabi e-poštar sistem za pošiljanje in enostavno pripravo e-novičk.