Allied Telesyn si prizadeva razvijati za uporabnika resnično koristne rešitve, ne glede na to, ali gre za majhno podjetje ali veliko multinacionalno korporacijo. V vsakem od teh okolij velja informacijska tehnologija za instrument poenostavljanja poslovnih procesov ter izboljševanja konkurenčnosti le-teh,« Enostavnost uporabe ter prilagodljivost nista vedno izključujoči se možnosti, še posebno v luči venomer spreminjajočih se informacijskih infrastruktur predvsem v srednje velikih ter velikih poslovnih okoljih, kjer je videti, da se IT spreminja v podaljšano roko pisarniške birokracije daleč od dejanskih poslovnih potreb. Prav zato so rešitve podjetja Allied Telesyn narejene tako, da s poenostavljanjem merjenja povračila začetnega vložka preprečijo čedalje večjo kompleksnost tovrstnih sistemov.

Najnovejše rešitve podjetja Allied Telesyn na povsem nov način pomagajo pri poenostavljanju omrežnih struktur. Vplivajo namreč na vsak del omrežja, od stikal za zgoščevanje in distribucijo podatkovnega prometa do posameznih omrežnih vmesnikov na obrobju omrežja.

Družina Enhanced Stacking se je povečala za stikalo AT-8400, še en modularno zasnovan izdelek z naprednimi programskimi upravljavskimi možnostmi, ki omogoča odmik od konvencionalnih načinov načrtovanja in upravljanja omrežij. Še posebno to velja v primeru kombiniranja AT-8400 z drugimi stikali serije Enhanced Stacking (za več informacij o tem obiščite spletno stran www.enhancedstacking.com) pa tudi z izdelki drugih podjetij, saj AT-8400 odlikuje množica priključkov (parica 10/100/1000T, optični 100FX, Gigabit ter 10FL in VDSL). Kmalu bodo na voljo dodatni vmesniki, kar pomeni, da bo izdelek moč uporabljati tudi v druge namene.

Poleg tega izdelek ponuja izjemno podporo poslovnim procesom, še posebno po namestitvi rešitev za upravljanje na daljavo ter vključitvi le-teh v omrežno infrastrukturo. Med slednjimi velja omeniti predvsem novo rešitev MBA (Managed PC Boot Agent), ki poenostavlja skupno rabo programov, saj omogoča nadgrajevanje programske opreme na uporabniških sistemih, ustvarjanje oddaljenih omrežij VLAN, zagotavlja zmogljivo možnost zgodnjega odkrivanja napak ter poenostavlja varnostno shranjevanje podatkov, obenem pa nudi tudi možnost upravljanja in posodabljanja protivirusne zaščite.

Vse naštete funkcije je mogoče upravljati na daljavo, kar pomeni drastično zmanjšanje stroškov ter potrebnega časa, ne da bi to zahtevalo izjemno zapleteno arhitekturo. Da boste lahko tudi sami odkrili prednosti izdelkov podjetja Allied Telesyn, vas vabimo, da nas obiščete na prihajajoči prireditvi CeBIT 2003, razstavni prostor C25 v dvorani 13 ali stopite v stik z najbližjim zastopnikom podjetja Allied Telesyn.

Podpora za upravljavsko rešitev Enhanced Stacking sloni na »javanski« omrežni upravljavski aplikaciji podjetja Allied Telesyn AT-View Plus, ki jo je mogoče uporabljati kot samostojno rešitev ali skupaj z upravljavsko platformo drugega izdelovalca.

Kot vsa prednastavljena stikala za drugo omrežno raven iz podjetja Allied Telesyn ima tudi rešitev AT-8400 Enhanced Stacking triletno garancijo Net.Cover Basic Plus, ki zagotavlja tako zamenjavo morebitnih pokvarjenih izdelkov naslednjega delovnega dne kot tudi programske nadgradnje ter dostop do brezplačne telefonske tehnične podpore.


Nazaj