Honor, blagovna znamka pametnih telefonov, je objavil, da bo vmesnik EMUI 9.1 na voljo za številne naprave HONOR. Najnovejša različica EMUI pri vsakodnevni uporabi zagotavlja uravnoteženo in popolno uporabniško izkušnjo. Android Pie EMUI 9.1 nadgradnja se pričakuje v tretjem kvartalu leta 2019 za modele Honor View20 *, Honor View10, Honor 10, Honor 9, Honor Play, Honor 8X, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite in Honor 8A.

Poleg preprostejšega in uporabniku prijaznejšega vmesnika za modele Lite in višje rangirane modele ** je GPU Turbo 3.0 združljiv s 25 priljubljenimi igrami in zagotavlja manjšo porabo energije. Datotečni sistem EROFS, ki je priložen posodobitvi, pa zagotavlja hitrejšo in bolj gladko namestitev. Barve, ki so na voljo v sistemu menijev, so postale bolj dosledne, vmesnik pa je zasnovan preprosto in pregledno, kar omogoča, da nastavite svoj ali vnaprej pripravljen video, ko se odločate za melodijo zvonenja.

Honor je najavil tudi, da bo Android Q na voljo na napravah Honor View20, Honor 20 Lite in Honor 20. Honor načrtuje nadgradnjo programske opreme tudi za ostale modele svojih pametnih telefonov. Informacije o tem, katere bodo dodatne naprave, ki bodo deležne nadgradnje, bodo objavljene naknadno.

Več informacij

*Vmesnik Magic 2.1. Nove funkcije, ki so del te posodobitvi, so enake funkcijam vmesnika EMUI 9.1.
**Honor View20, Honor View10, Honor 10, Honor 9, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite.


Nazaj