Bosch predstavlja aparate, ki nudijo rešitev za najbolj pomembne in centralne zahteve sodobnih gospodinjstev - kot so individualnost, druženje, zdrav način življenja, popolni rezultati in poenostavitev življenja.

Preprosto moj stil: natančno moj stil!
Bosch se pridružuje trendu izdelave po meri s popolnoma novo inovacijo - kombinacijo hladilnika z zamrzovalnikom Vario Style. To je prvi hladilnik na svetu, ki lahko v trenutku spremeni svojo barvo in tako zlahka odraža stil svojega lastnika. Pročelje vrat lahko preprosto zamenjate, na voljo pa je v 19-ih privlačnih, sodobnih barvah - vključno z dvema trendovskima odtenkoma zelene. Ni vam treba ponovno barvati vaših zidov, saj lahko po svojih željah vedno znova dodajate barvne poudarke vaši kuhinji - zato še nikoli ni bilo tako enostavno izraziti svoje individualnosti!

Roxxter - pametna prihodnost notranjega čiščenja: Bosch predstavlja svoj prvi robotski sesalnik
Pameten, majhen in zmogljiv - ti atributi popolnoma opisujejo prvi robotski sesalnik Bosch. Majhne ovire? Ni problema! Zahvaljujoč inovativnemu laserskemu sistemu robotski sesalnik Bosch zazna najmanjše ovire in se jim spretno izogiba. Tudi nizke stopnice in pragovi vrat do višine 2 cm zanj niso ovira. Z aplikacijo Home Connect lahko robotski sesalnik nastavite in nadzirate kjerkoli na svetu ste. Robot je tako učinkovit pomočnik, ki poskrbi za čiščenje doma - medtem ko se njegov lastnik osredotoča na bolj prijetne stvari v življenju. Robotski sesalnik Bosch je trenutno edini robotski sesalnik, ki ga je mogoče zagnati, ustaviti in celo poslati v določene prostore preko Amazonove storitve glasovne kontrole Alexa. Torej, če ste se pravkar na kavču udobno namestili in ne morete priti do vašega telefona, potrebujete samo preprost stavek: "Alexa, povej Home Connect robotu naj počisti kuhinjo" in vaš pomočnik bo takoj na poti.

Preprosto popolni: samo popolni rezultati
Sodeč po anketah, kupci znamke Bosch ne morejo brez popolnih rezultatov, ne glede na to kakšna tip gospodinjska imajo. Te rezultate naši aparati dosegajo zlahka in omogočajo potrošnikom, da se lahko umirijo in sprostijo od vsakodnevnih naporov. Tukaj Bosch zasleduje strategijo, ki inovativne in učinkovite tehnologije iz premium razreda prenaša tudi na druge izdelke. Najboljši primer tega je nova serija pečic in štedilnikov 6 | 4 | 2, saj so opremljeni s funkcijami za doseganje odličnih rezultatov, ki so bile prej značilne samo za premium razred. Odvisno od proračuna, velikosti in osebnih zahtev, lahko gospodinjstva med široko paleto modelov izberejo svoj popolni hišni aparat. Tako kot pri aparatih serije 8 se nove pečice in štedilniki, s pomočjo svojega elegantnega in sodobnega dizajna, popolnoma ujemajo z drugimi aparati, kot so hladilniki ali dekorativne kuhinjske nape. S tem zadostijo potrebam mnogih kupcev po večji privlačnosti in udobnosti.

Sanje o različnih okusih so se uresničile
Univerzalni kuhinjski aparat OptiMUM ima sedaj, zahvaljujoč inteligentnim senzorjem, več funkcij kot prejšnji Bosch aparati. Ko pripravljate stepeno smetano, umešate jajčne beljake in delate kvašeno testo, vam avtomatski program  SensorControl Plus ne bo dovolil, da zaidete s poti - OptiMUM se bo avtomatično zaustavil, ko boste dosegli želeno gostoto. Bosch predstavlja komplet PastaPassion, posebej narejen za OptiMUM, rezalne plošče za testenine za aparat za mletje mesa in VeggieLove ter VeggieLove Plus, ki predstavljajo optimalni dodatni pribor za vaše kuhinjske aparate.

Več na www.bosch-home.si