EMUI 9.0, nova različica HONOR-jevega uporabniškega vmesnika bo za uporabnike HONOR 8X na voljo od sredine marca. HOTA posodobitve bodo uporabniki prejemali vse do 11. aprila. EMUI 9.0, ki temelji na Androidu 9.0 Pie, zagotavlja vrhunske inovacije za pametnejši, brezhiben in bolj preprost operacijski sistem. Te inovacije bistveno izboljšajo uporabniško izkušnjo na področju varnosti, pametnih življenjskih funkcij, ki temeljijo na AI, upravljanja naprave in uporabnosti.

Ena glavnih novosti, ki jo prinaša EMUI 9.0 je Password Vault, ki zagotavlja večjo varnost podatkov in gesel uporabnikov. Posodobitev uporabnikom, ki imajo HiVison - potovalni, nakupovalni in prevajalski asistent, ki ga poganja razšrijena resničnost- omogoča boljši dostop do AI. Nadgrajen sistem predstvalja tudi brezžično projeciranje, ki prikaže zaslon, ko je naprava brezžično povezana s televizorjem ali monitorjem. Uporabniki lahko tako neposredno iz naprave projecirajo predstavitve, fotografije, videoposnetke ali igre na večji zaslon.

Več ponudbe, več uživanja
Na splošno je EMUI 9.0 je zasnovan kot enostaven operacijski sistem, ki napravo naredi hitrejšo, in lažjo za uporabo. Nova različica operativno zmogljivost poveča za 12,9 odstotka in dramatično skrajša čas zagona aplikacij. Novi navigacijski sistem je zmanjšal število postavk EMUI za 10 odstotkov, kar bistveno poveča uporabnost. Druga ključna lastnost EMUI 9.0 je naravna UX oblika, ki zagotavlja doslednost vmesnika z minimalističnim slogom, ki ga navdihuje narava.

HONOR 8X
HONOR 8X je ena izmed najbolj priljubljenih HONOR naprav. Združuje napredne vodilne tehnologije in estetsko zasnovo. HONOR 8X je prepoznaven po minimalističnem dizajnu in tehnologiji COF (čip na filmu), 6,5-palčnem FullView zaslonu z 91- odstotnim razmerjem med zaslonom in ohišjem telefona. V Sloveniji ga lahko kupite v črni in fantomsko modri barvi.

Več informacij


Nazaj