Ljubljana, 7. oktober 2020 – Schneider Electric, vodilni v digitalni transformaciji upravljanja energije in avtomatizacije, je predstavil rešitev ‘Edge in a Box’, ki je nastala v sodelovanju z Alliance Partners StorMagic in Hewlett Packard Enterprise (HPE). Skupna rešitev, ki je na voljo po vsem svetu, uporablja mikropodatkovni center 6U Wall Mount EcoStruxure Micro data Center podjetja Schneider Electric, programsko opremo SvSAN podjetja StorMagic in strežnike ProLiant podjetja HPE za zagotavljanje poenostavljenih, vnaprej integriranih in stroškovno učinkovitih informacijskih sistemov, posebej zasnovanih za robna računalniška okolja.

Rešitev ustreza računalniškim zahtevam majhnih in omejenih prostorov. Lahko se ga namesti na steno, da prihranite prostor, medtem ko globalna partnerska distribucijska mreža zagotavlja popolno prilagodljivost uporabniku. Edge in a Box izpolnjuje potrebe tako verig supermarketov, lekarn in bencinskih črpalk kot univerz, bolnišnic in raziskovalnih laboratorijev po prožni moči, zagotavlja povezljivost z izjemno nizko zakasnitvijo, varne lokalne strežnike in robno shranjevanje podatkov.

Opremljen je s programsko opremo StorMagic SvSAN, z dvema strežnikoma HPE ProLiant in možna izbira med hipervizorji VMware vSphere, Microsoft Hyper-V ali Linux KVM in litij-ionskimi modeli APC™ Smart-UPS ™, APC enoto za distribucijo napajanja (PDU) in HPE-jevim omrežjem Aruba. Tak je optimiziran za izvajanje robnih aplikacij in omogoča najdaljši čas neprekinjenega delovanja v industriji. V kombinaciji s podatkovnimi centri EcoStruxure Micro in HPE-jevimi strežniki ProLiant nudi popolno ravnovesje med ceno, zmogljivostjo in ugodnimi robnimi napravami za organizacije vseh velikosti - od ene do tisoč spletnih mest.

Posodobitev informacijske tehnologije zmanjšuje kapitalske in poslovne stroške
»Kupci robnih spletnih mest se soočajo s številnimi edinstvenimi izzivi, vključno s proračunskimi omejitvami, pomanjkanjem prostora in omejeno ali neobstoječo informacijsko podporo,« je dejal David Terry, podpredsednik informacijskih kanalov pri Schneider Electricu za Evropo. »Micro podatkovni center 6U EcoStruxure je varna in ugodna rešitev za podatkovne centre na trgu, ki organizacijam pomaga hitro posodobiti svojo informacijsko infrastrukturo, hkrati pa zmanjšati stroške zagona, servisiranja in vzdrževanja.«

Edge in a Box IT-strokovnjakom omogoča:
• Skrajšanje izpadov informacijskih sistemov in vplivanje na poslovanje z visoko dostopnim in odpornim informacijskim sistemom.
• Zmanjšuje zahtevnost dela in preizkušanja na terenu ter olajša zagon s predhodno integracijo.
• Poenostavlja konfiguracijo in programiranje sistema.
• Zmanjšuje zahtevnosti naročanja in skrajšuje dobavne roke za hitro namestitev.

»Ekipe za IT morajo biti sposobne hitro dostaviti tisto, kar podjetje potrebuje - enostavnost, nizki stroški in nemoteno delovanje, da so njihova podjetja prepričana, da bodo ključne aplikacije vedno delovale,« je povedal Bruce Kornfeld, direktor trženja in izdelkov pri StorMagic. »S kombiniranjem storitve StorMagic SvSAN s Schneider Electricovo infrastrukturo APC in strežniki HPE lahko kupci skupaj z izbranim integracijskim partnerjem prilagodijo, izdelajo in zaženejo rešitve Edge in a Box, ki ustrezajo njihovim proračunskim in prostorskim zahtevam.«

»V HPE smo zavezani, da bomo našim partnerjem zagotovili tehnologijo in vire, ki jim bodo pomagali hitreje tržiti svoje izdelke. HPE-jev program tehnološkega partnerstva omogoča našim partnerjem, da učinkovito preizkusijo svoje inovativne rešitve z našimi izdelki za shranjevanje, mreženje in računalništvo. Naš portfelj vključuje visoko učinkovite, varne in vsestranske strežnike HPE ProLiant, ki so sposobni obvladovati različne delovne obremenitve in izboljšati rezultate,« je povedal David Stone, podpredsednik in direktor prodaje Worldwide Ecosystem Sales v HPE. »Integriranje strežnikov HPE ProLiant z naprednimi tehnologijami Schneider Electrica nam je omogočilo zagon rešitve Edge in a Box. Tako skupaj strankam olajšamo uvajanje in upravljanje robnih računalniških rešitev ter jim omogočimo, da se osredotočijo na ustvarjanje nove vrednosti in novih izkušenj ob pomoči podatkov, ki so shranjeni v robnem računalništvu.«

Skupne rešitve za partnerje v distribucijskem kanalu
Skupni sistem je hiter in enostaven za uporabo, po želji pa lahko vključuje Schneider Electricovo nagrajeno platformo naslednje generacije upravljanja infrastrukture podatkovnih centrov (DCIM) EcoStruxure IT™. EcoStruxure IT omogoča z analizo podatkov v realnem času in napovednim servisiranjem ter oddaljenim spremljanjem sodelovanje s ponudniki storitev (MSP), ponudniki IT rešitev in prodajalci z dodano vrednostjo (VAR), s čimer podaljša čas delovanja in zmanjša stroške vzdrževanja na kraju samem.

EcoStruxure IT končnim uporabnikom in partnerjem ponuja brezplačno 30-dnevno preskusno obdobje. Njegov javni API omogoča popolno integracijo s tujimi upravljavskimi platformami, povečuje odpornost na več robnih lokacijah brez potrebe po lokalni informacijski podpori. Stranke imajo tudi svetovalca za sredstva EcoStruxure Asset Advisor in pisarno strokovnih služb Schneider Electric za daljinsko spremljanje in odpravljanje težav 24/7.

6U Wall Mount Edge in a Box je trenutno na voljo po vsem svetu. Cene in popusti so na voljo tudi prek Schneiderjevih programskih partnerjev StorMagic in APC programskih partnerjev v distribucijskem kanalu. Za več informacij se obrnite na predstavnika lokalnega distribucijskega kanala ali obiščite spletno mesto.


Nazaj