"Primer črva Blaster je pokazal, da niso dovolj samo redno osveženi podatki o virusih, temveč tudi zaščita dostopa do računalnika", je povedal Kimmo Alkio, direktor protivirusnega oddelka podjetja F-Secure.

F-Secure Anti-Virus Client Security omogoča centralen nadzor vseh delov programa na vseh postajah z uporabo programa F-Secure Policy Manager. Poleg tega omogoča osveževanje baz podatkov o virusih vsako uro, dostavo novic, različne varnostne nivoje glede na lokacijo in centralen nadzor nad aplikacijami, ki jih uporabniki poganjajo.

Podrobnejši opis: http://www.f-secure.si/fsavcs.html

O podjetju F-Secure
F-Secure Corporation je vodilni ponudnik varnostnih rešitev za podjetja. Poleg protivirusnega programa, ki hkrati uporablja več pregledovalnikov, ponuja tudi rešitve za kriptiranje podatkov in varen dostop na daljavo SSH. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988 ter kotira na borzi v Helsinkih od novembra 1999. Centrala podjetja je v Helsinkih na Finskem, z lokalnimi pisarnami v ZDA, Nemčiji, Švedski, Japonski in Veliki Britaniji. F-Secure ima tudi zelo močno mrežo partnerjev v preko 90 državah, ki nudijo podporo in svetujejo uporabnikom v lokalnih jezikih.


Nazaj