Ljubljanja, 28. julij - Serija Galaxy je vse odkar je bil predstavljen Galaxy S8 v orhidejno sivi barvi  povezana z vijolično. Samsung ostaja zvest tej barvni zapuščini in zdaj predstavlja povsem novo izdajo telefona Galaxy S22 v edinstvenem novem odtenku vijolične barve, ki bo za nakup na voljo od avgusta 2022. 

Vsaka barva ima svoje edinstvene značilnosti in dediščino. Vijolična je ena najbolj priljubljenih. Je prepričljiva barva, ki združuje mirnost modre in vznemirljivost rdeče ter ustvarja drugačno energijo, ki vzbuja toplino in optimizem. Je prijazna in vključujoča ter sprejema raznolikost. V tem smislu vijolična barva simbolizira tako kot Samsung Galaxy: sprejemanje individualnosti, premikanje meja in nenehno inoviranje v skladu s filozofijo odprtosti.

Od svetlih in igrivih do temnih in drznih odtenkov vijolične barve, ki so skozi stoletja odmevali na različne načine - tako kot v Samsung barvni paleti. Z orhidejsko sivim Samsung Galaxy S8, vijoličnim Galaxy S9, vijolično serijo S22 in sivkastim Z Flip 3 je vijolična barva značilna za Galaxy slog. Da bi nadaljevali dediščino vijolične barve, ki gre z roko v roki s filozofijo Galaxy, Samsung predstavlja nov odtenek: temno vijolično Bora. "Bora" je korejska beseda za vijolično barvo, svetel in privlačen odtenek temno vijolične Bora za Galaxy S22 pa smo oblikovali tako, da vzbuja veselje, kreativnost in spodbuja individualnost.

"S pastelnimi in nevtralnimi toni temno vijolična Bora uteleša optimizem in občutek miru. Z močjo izbire bo razgrnila vaš svet. Galaxy S22 v temno vijolični Bora barvi je bil ustvarjen za vas, ne glede na to, ali ste zvezda K-popa ali ljubitelj vijoličaste barve. Navdušeni smo, da bomo lahko predstavili ta odtenek najprej za model S22, pozneje pa tudi za nove razburljive naprave Galaxy," je povedala Sonia Chang, podpredsednica skupine za globalno trženje blagovnih znamk, MX Business pri družbi Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S22 v temno vijolični barvi Bora bo na voljo za nakup po 10. avgustu.


Nazaj