Lukovica, 28. november 2019: HOFER Slovenija s posebno ponudbo ob prazniku nakupovanja, t.i. črnem petku (Black Friday), vstopa na področje spletnih nakupov. Raznolik nabor predvsem tehničnih izdelkov, izdelkov za dom, belo tehniko ipd. bodo sproti osveževali in dopolnjevali, kupce pa bo navdušila tudi brezplačna dostava po Sloveniji.

Po zadnjih podatkih Statističnega urada RS število spletnih kupcev narašča v vseh starostnih skupinah prebivalcev. Kar 56 % oseb starih med 16 in 74 let je namreč v zadnjih 12 mesecih kupovalo prek spleta. Diskontni trgovec je z izbranim naborom izdelkov vstopil na področje spletnih nakupov in tako svojim kupcem ponudil možnost širšega nabora izdelkov. Gre za nadgradnjo poslovnega modela slovenskega diskontnega trgovca, katerega glavno vodilo je kupcem nuditi izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni.

Prednosti nakupa v HOFERju tudi pri spletnih nakupih
Pri HOFERju so ob tej priložnosti izpostavili: »Internet vsekakor spreminja tudi nakupne navade in potrebno se je prilagoditi. Kot diskontni trgovec imamo jasna vodila poslovanja, ki nam omogočajo, da lahko kupcem ponudimo številne ugodnosti, po katerih smo znani. Enostaven nakup in naročilo, nizke cene ter prihranek časa so le nekatere izmed prednosti, ki jih sedaj kupcem omogočamo tudi pri nakupu prek spleta.«

Spletni nakup - več kot enostavno
1. Izbor izdelkov na hoferdostava.si: Kupci lahko izbirajo med tehničnimi izdelki (računalniki, televizorji, itd), belo tehniko, izdelki za šport in prosti čas ter domačo uporabo, pohištvom, pripomočki za domačo obrt, itd. Informacije o izbranih izdelkih iz ponudbe HOFER dostava dobijo v vseh trgovinah HOFER v Sloveniji ter na spletni strani hoferdostava.si.

2. Enostavno plačilo in naročilo, prilagojeno tudi neveščim uporabnikom spleta:
a) Plačilo in naročilo prek spleta hoferdostava.si (plačilo je mogoče s kreditnima karticama Mastercard in VISA).
b) Plačilo v trgovini, kjer stranka prejme »kodo naročila«, ki jo vnese na spletni strani, vpiše podatke za dostavo in tako zaključi naročilo. Za nevešče uporabnike spleta lahko naročilo v celoti izvedejo tudi agentje v HOFERjevem INFO oddelku.

3. Pomoč kupcem in preprost proces vračila:
Za dodatno pomoč pri naročilu se kupci lahko obrnejo na Oddelek za informacije in pomoč strankam: info@hofer.si in 01 8346 600.

Posebna ponudba za »črni petek«
Nabor izdelkov v okviru »črnega petka« si lahko kupci ogledajo na spletni strani hoferdostava.si in v HOFERjevem letaku, ki izide v četrtek, 28. 11. 2019. Ponudba bo na voljo od 29. 11. 2019 pa do razprodaje zalog.


Nazaj