Z veseljem vam sporočamo, da je pametni telefon HONOR Magic4 Lite na testiranju DxOMark prejel zlato nagrado za dolgotrajno baterijo, ki jo podpira tehnologija HONOR SuperCharge z močjo 66 W. 

HONOR Magic4 Lite je na voljo tudi v Sloveniji. Opremljen je z Googlovimi storitvami (GMS) in je polno združljiv s hitrim mobilnim omrežjem 5G. Podprt je z glavnimi Honorjevimi inovativnimi tehnološkimi rešitvami, vključno z zaslonom HONOR FullView in s hitrim polnjenjem HONOR SuperCharge 66 W, s tankim in ozkim okvirjem, ob tem pa je eden prvih pametnih telefonov, ki ga poganja Snapdragon® 695 5G mobilna platforma, zato HONOR Magic4 Lite prinaša izjemno izkušnjo za uporabnike.

HONOR Magic4 Lite je opremljen z baterijo 4800mAh je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo dolgotrajno baterijo. Omenjena naprava prinaša zmogljive in inovativne tehnologije uporabnikom pametnih telefonov po vsem svetu, podpira tehnologijo HONOR SuperCharge 66 W, ki lahko napravo napolni po podatkih  DxOMark (za razičico 128 GB in 6 GB) 80 odstotkov v samo 28 minutah, celotno baterijo pa v 44 minutah, zato lahko uporabniki hitro vklopijo svojo napravo in uživajo v neskončni zabavi, kjerkoli že so. Baterija je na testu zdržala 2 dni in 13 ur in 9 ur pri pet minutnem polnjenju.

Več o testiranju DxOMark si lahko preberete tukaj.


Nazaj