Ljubljana, 20. junij 2022 –  Svetovna tehnološka znamka HONOR je prišla na slovenski trg z dolgo pričakovanim modelom pametnega telefona, ki je hkrati tudi njihov prvi telefon visokega premijskega razreda na našem tržišču – HONOR Magic4 Pro. Z odličnim simetričnim oblikovanjem in izpopolnjenim izgledom, revolucionarnimi možnostmi fotografiranja in delanja videoposnetkov, vrhunsko zmogljivostjo in varovanjem zasebnosti sveži in novi HONOR Magic4 Pro dviguje vrhunsko linijo HONOR Magic na popolnoma novo raven.

HONOR Magic4 Pro je na voljo v Sloveniji od 20. junija po priporočeni ceni 1.099 EUR. V svojo ponudbo so ga uvrstili vsi trije največji slovenski mobilni operaterji – Telekom Slovenije, A1 Slovenija in Telemach. HONOR Magic4 Pro je opremljen z najnovejšo mobilno platformo Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G, ki uporabnikom prinaša neprekosljivo moč in zmogljivost. Telefon visoko premijskega razreda je opremljen z 8 GB RAM-a in 256 GB prostora za shranjevanje, kar uporabnikom zagotavlja stabilno delovanje.

HONOR Magic4 Pro je opremljen s simetričnim dizajnom s 6,81-palčnim in štirikratno zaobljenim zaslonom ter z izjemno ozkimi okvirji, kar uporabnikom zagotavlja izjemno izkušnjo gledanja in prinaša napravo, ki jo je preprosto držati. Proizvede lahko do 1,07 milijarde barvnih odtenkov ter zagotavlja osupljive vizualne učinke, ostre in jasne podrobnosti ter impresivno doživetje barv.

HONOR Magic4 Pro dviguje industrijske standarde z zmogljivo kombinacijo trojnih kamer, ki vključuje široko kamero ločljivosti 50 MP z 1/1,56-palčnim barvnim senzorjem, ultraširoko kamero ločljivosti 50 MP in telefoto kamero ločljivosti 64 MP. Vse poganja tehnologija UltraFusion, ki je najboljša v razredu in omogoča napravi, da ustvari fotografije visoke ločljivosti z osupljivo jasnostjo, tudi če jih posnamete od daleč. Za zagotavljanje posnetkov na kinematografski ravni HONOR Magic4 Pro uporablja tehnologijo Magic-Log Movie Master in filmske učinke, podkrepljene z umetno inteligenco.

HONOR Magic4 Pro se ponaša z dolgotrajno baterijo 4600 mAh, podprto z najmočnejšo tehnologijo HONOR SuperCharge. Z žičnim polnilnikom HONOR SuperCharge z močjo 100 W pa je mogoče HONOR Magic4 Pro napolniti do 100 % zmogljivosti v samo 30 minutah. HONOR Magic4 Pro poganja najnovejša različica Magic UI 6.0 z operacijskim sistemom Android, ki ponuja niz inteligentnih funkcij, kar uporabnikom prinaša izvirno, pametnejšo in bolj prilagojeno izkušnjo kot kdaj prej.

Najnovejši uporabniški vmesnik Magic UI 6.0 ponuja vrsto izboljšav in personaliziranih funkcij. Uporabniki lahko prilagodijo svoje pripomočke na zaslonu in prevzemajo nove vsebine HONOR iz knjižnice z več kot 5.000 vsebinami, fonti in ozadji, ki so jih ustvarili umetniki z vsega sveta. Magic UI 6.0 s pomočjo funkcije Efficient Smart Desktop uporabnikom omogoča prilagajanje in spreminjanje velikosti pripomočkov na svojem zaslonu ter preprost dostop do informacij brez odpiranja aplikacij.

Da bi bila med klicem kakovost zvoka čim boljša, so pri HONOR Magic4 Pro dodali popolnoma novo, revolucionarno funkcijo Privacy Calling, ki jo podpira umetna inteligenca. Ta poskrbi, da sogovornika med pogovorom drugi navzoči v prostoru ne morejo slišati, pa tudi za dobro voljo uporabnikov, saj so težave z zvokom pogosto nočna mora uporabnikov.

www.hihonor.com