Honor je včeraj lansiral Honor Play, ki je prvi iz serije izdelkov, da prinašajo revolucionarno hitro igralno in zabavno izkušnjo, na katere je čakakla svetovna igričarska industrija. Honor Play je s tehnologijo grafične obdelave GPU Turbo prava zver, ki izpolnjuje zahteve mladih igralcev po kot strela hitri obdelavi grafike in podaljšani vzdržljivosti baterije.

Honor Play, ki dopolnjuje Honorjevo strategijo, mladim ponuja točno tisto, kar si resnično želijo od svojega pametnega telefona; izjemno neprekinjeno igralno in zabavno izkušnjo. Do sedaj je imela ta izkušnja težave s prostorom in zmogljivostjo, težave s toplotno učinkovitostjo in porabo baterij zaradi priljubljenosti taktičnih turnirskih iger in ker se AR, VR in HDR zanašajo na hitrost obdelave grafike. V sodelovanju s PUBG MOBILE, ki je ena izmed najbolj priljubljenih taktičnih turnirskih iger, se je Honor potrudil, da ne reši samo težav z zmogljivostjo, temveč razvije prvi telefon, ki bo vedno usmerjen v igro - pravi Honor Play – »Game On« trenutek za industrijo, ki bo redefinirala mobilno igričarsko izkušnjo po dostopni ceni 349 evrov.

Honor Play ponuja igralno zmogljivosti brez primere in 24/7 doživetje zabave. Novi produkt igralcem iger in priložnostnim uporabnikom prinaša dve revolucionarni tehnologiji. Prva je Honorjev novi GPU Turbo, ki dramatično povečuje učinkovitost grafične obdelave in računanja, druga pa je napredna tehnologija AI Honor, ki revolucionira funkcijo kamere pametnega telefona.

GPU Turbo je inovativna rešitev za integracijo strojne in programske opreme, ki Honorjevo konkurenco zmelje v prah. Kot globalni strateški partner slovitega PUBG MOBILE Honor Play dramatično poveča grafično obdelavo in poveča povprečno hitrost prikaza slik na 39,46[1] na PUBG MOBILE. Šum se je pri tem zmanjšal na 0,21%[2], kar je več kot polna odstotna točka manj v primerjavi s Honorjevimi ključnimi tekmeci, življenjska doba baterije pa je pri rednem igranju dolga 4,5 ure, kar je kar 30 minut več kot pri drugih vodilnih napravah.

Honor Play je z AI omogočil popolno izkušnjo igranja, saj se lahko popolnoma osredotočite na igro. 4D igralna izkušnja vključuje 3D zvočne učinke in AI vibracije, prilagojene najbolj priljubljenim mobilnim igram, ki se ujemajo z objekti in scenariji v igri. AI 4D Smart Shock se lahko vklopi za 30 različnih vibracij[1] glede na smer prihajajočih sovražnikov ali pištol. To dopolnjuje 3D prostorski zvok s tehnologijo Histen 3D, ultra-široko 3D zvočno polje, ki obda igralca z kinematografskim zvočnim doživetjem.

Honor Play je trenutno eden najpametnejših telefonov srednjega razreda. Z AI zaznavanjem gibanja in inteligentnim prepoznavanjem, so posnetki s sprednjo kamero 16MP zdaj lažji kot kdajkoli prej. Vsakdanji uporabniki bodo uživali prav tako kot igralci, zahvaljujoč ogromni 3.750 mAh bateriji, ki omogoča dolgotrajno igranje iger in obilo zabave - 15 ur predvajanja videoposnetkov ter 95 ur predvajanja glasbe, tudi pri uporabi 6.3 palčnega Honor FullView FHD+ zaslona. Številne pametne funkcije omogoča nabor čipov Kirin 970 NPU, ki skupaj z EMUI 8.2 sprosti impresivno AI procesorsko moč.

Vitek in subtilen vse kovinski model prihaja v različnih barvah za vse igralce: polnočno črna, mornarsko modra in ultravijolična ter posebna izdaja »Player Edition« v rdeči in črni barvi. Zasnova ohranja telo tipične 5,5-palčne zaslonske naprave, ki zagotavlja, da se udobno prilega v vašo roko in ima zaslon 19,5:9 brez robov.

Honor Play bo na voljo za samo 349 evrov za nakup na Mimovrste.com od prvega septembra od 00:00 BST sočasno z začetkom prodaje na svetovnih trgih, vključno z Zahodno Evropo (Velika Britanija, Francija, Nemčija, Italija in Španija), Srednjo in Vzhodno Evropo ter Skandinavijo, Bližnjem Vzhodu, Rusijo, Indijo in Azijo.

"Honor Play predstavlja nov zgodovinski trenutek za globalno igričarsko industrijo. Honor bo prvi, ki bo ponujal izjemno zabavno mobilno igralno in zabavno izkušnjo,« je povedal George Zhao, predsednik Honorja. "Vendar se ne ustavljamo pri ustvarjanju dobrih izdelkov, ampak z mladimi po vsem svetu ustvarjamo prihodnost mobilnih iger. Honor Play je naš odziv na njihovo zahtevo po hitri, tekoči igralni zmogljivosti in odlični izkušnji zabave."

Oboževalci Honor Play bodo imeli priložnost, da svoje znanje testirajo in tekmujejo z in proti svetovno znanim igralcem na letošnjem Gamescomu, na PUBG MOBILE in Asphalt 9. Obe igri sta prilagojeni za Honor Play, mnoge druge pa bodo predstavljene v kratkem. Z isto strastjo do hitrosti in zmogljivosti, Honor, e-blagovna znamka pametnih telefonov skupaj z Audiem proslavlja prihod Honor Play. Kot uradni partner Audi Sports R8 LMS Cup, z Audi R8, Honor Play združuje elegantno obliko in odlično zmogljivost. Oba, Audi R8 in Honor Play zagotavljata hitrost, ki presega meje domišljije. Tako kot Honor Play, je tudi Audi R8 LMS izredno hiter in zmogljiv. Njegov močan motor V10, kot je Honor's GPU Turbo, je srce v središču zveri, ki je bila ustvarjena posebej za noro hitro hitrost in učinkovitost.

Več informacij

[1] Trenutno na voljo na PUBG MOBILE. Glede na Honorjeve laboratorisje teste znaša FFR 40 slik na sekundo.
[2] Temelji na Honorjevih laboratorisjkih testih.