Ljubljana, 10. september – Danes je na spletnem naslovu www.ikea.si zaživela navdihujoča slovenska spletna stran švedskega maloprodajnega ponudnika pohištvenih in ostalih izdelkov za opremo doma.

IKEA »odpira svoja vrata« spletnim obiskovalcem v Sloveniji z navdihujočo spletno stranjo, ki je danes zaživela. Stran nudi informacije o blagovni znamki, vrednotah, zgodovini, oblikovanju in poslovni ideji, pa tudi zavihek z informacijami o mejnikih projekta v Sloveniji in značilnostih bodoče trgovine. Ob otvoritvi trgovine bo to spletno stran nadomestila prodajna spletna stran.

IKEA bo v izgradnjo svoje trgovine v BTC City Ljubljana investirala okoli 90 milijonov evrov, namerava pa zaposliti do 300 ljudi. Ko bo dokončana, bo trgovina ponujala nabor skoraj 10 tisoč prepoznavnih, dobro oblikovanih, funkcionalnih, kakovostnih in na trajnosten način proizvedenih ter cenovno dostopnih pohištvenih izdelkov na nekaj več kot 31 tisoč kvadratnih metrih. V sklopu trgovine bo na voljo tudi otroško igrišče, restavracija s 450 sedeži, bistro, prodajalna švedske hrane, parkirišče za več kot 170 koles in tisoč avtomobilov, vključno s petimi polnilnimi postajami za električna vozila ter postaja mestnih koles »BicikeLJ«.


Nazaj