Ljubljana, 4. december 2019 – Izšel je Telefonski imenik Slovenije (TIS) 2020, ki v tiskani in spletni izdaji ter na DVD ponuja najbolj točne podatke o več kot 660.000 slovenskih telefonskih naročnikih.

Telefonski imenik Slovenije 2020 je izšel 4. decembra 2019 v tiskani obliki in DVD-izdaji. TIS je edini uradni in univerzalni telefonski imenik v Republiki Sloveniji. Na Belih straneh zagotavlja najpopolnejše podatke o telefonskih številkah, poštnih naslovih in e-naslovih slovenskih fizičnih oseb. Na edinih in posledično najobsežnejših Rumenih straneh v Sloveniji najdete najtočnejše kontaktne podatke in podatke o dejavnostih preko 200.000 slovenskih pravnih oseb.

Telefonski imenik Slovenije 2020 je od danes dalje na voljo v tiskani različici, tj. v treh knjigah z Belimi in Rumenimi stranmi, ki so ločene glede na področno kodo oziroma regijo (01/07, 02/03, 04/05), v DVD-različici, ki vsebuje interaktivni zemljevid ter dodatne možnosti iskanja in še več podatkov o podjetjih, na voljo pa je tudi TIS na spletu na, na spletnem naslovu.

TIS v tiskani izdaji
Telefonski imenik Slovenije 2020 v tiskani izdaji je na voljo v dvajsetih Telekomovih centrih in v 110 pooblaščenih prodajnih posrednikih Telekoma Slovenije. Knjiga TIS je na voljo v skupno 30.000 izvodih in je povsem brezplačna. V primeru naročila na dom je potrebno poravnati zgolj strošek poštnine. Ne glede na način naročila - v primeru naročila preko spletne naročilnice, ob naročilu preko klica na brezplačno telefonsko številko 080 3000 se zaračuna zgolj cena dostave na dom preko storitve Pošte Slovenije, ki, po aktualnem ceniku znaša za eno knjigo TIS 2,79 EUR, ter 3,44 EUR za dve knjigi TIS ali za komplet vseh treh knjig TIS.

TIS na DVD
Telefonski imenik Slovenije 2020 na DVD poleg najtočnejših in najpopolnejših kontaktnih podatkov naročnikov zagotavlja preprosto in hitro iskanje kontaktnih podatkov telefonskih naročnikov vseh slovenskih operaterjev po vrsti kriterijev in interaktivni zemljevid Slovenije z ortofoto posnetki za vso državo ter dodatne podatke o podjetjih (odpiralni časi, informacije o izdelkih in storitvah …). Uporabnikom ponuja tudi možnost preproste preverbe prepovedi klicev posameznega naročnika v komercialne in/ali raziskovalne namene.

Poslovnežem ponuja tudi številna uporabna orodja, saj omogoča načrtovanje poti in obračun stroškov v potnem nalogu, dostop do dnevno osveženih podatkov za več kot 200.000 slovenskih pravnih oseb prek poslovnega asistenta bizi.si ter iskanje novih poslovnih partnerjev in uvoz podatkov v osebni imenik, Outlook ali Excel. TIS na DVD izide dvakrat letno, jeseni in spomladi. Na voljo je 2.000 izvodov. Naročilo je mogoče na www.itis.si ali prek brezplačne telefonske številke 080 30 00, na voljo pa je tudi v poslovalnicah Pošte Slovenije. Cena posameznega izvoda znaša od 17,00 EUR (brez DDV) naprej.

TIS na spletu
Spletna različica TIS je dostopna na www.itis.si, uporabniku pa ponuja hitro in preprosto iskanje po nazivu, telefonski številki, naslovu ali dejavnosti, interaktivni zemljevid Slovenije ter obogatene rezultate s podatki s poslovnega asistenta bizi.si in prenovljenega zemljevida na najdi.si. Na spletu so uporabnikom na voljo tudi edine prave Rumene strani v Sloveniji s podatki o več kot 200.000 pravnih osebah ter dodatna orodja prek registracije v storitev Moj iTIS. Spletno mesto www.itis.si je enajsto najbolj obiskano spletno mesto v Sloveniji, z več kot 223.000 različnimi obiskovalci na mesec (vir: MOSS, november 2019).

Poskrbite, da vas najdejo pravi ljudje
Tako stari kot tudi novi uporabniki TIS, naročniki vseh telefonskih operaterjev, se lahko z vpisom v TIS izognejo klicem v komercialne in raziskovalne namene, s čimer se zavarujejo pred anketarji, prodajo izdelkov po telefonu, podajanjem mnenj itd. Da bi si zagotovili prepoved neželenih klicev, naročniki poleg vpisa osnovnih podatkov v Obrazec za sporočanje spremembe med možnostmi prepovedi klicev vnesejo le nekaj kljukic.

Ugodnosti, ki jih TIS ponuja manjšim podjetnikom
Z vpisom kontaktnih podatkov in dejavnosti svojega podjetja v TIS prav vsako podjetje brezplačno pridobi t. i. kartico podjetja, ki predstavlja mini spletno stran in on-line predstavitev podjetja. Spletna kartica omogoča brezplačen vpis in urejanje podatkov: naziv podjetja ali dejavnosti oziroma storitve, ki jo podjetje opravlja, objava do treh dejavnosti, s katerimi se ponudnik ukvarja, tri kontaktne telefonske številke, e-poštni naslov, odpiralni čas, vrste plačila in preostale kontaktne informacije, mogoča je tudi objava morebitnih poslovnih enot …


Nazaj