Na Siol.net smo na bralce pripravili glasovanje za naziv naj mobitel in za zmagovalce sedmih posameznih naj kategorij. Glasovanje poteka do 16. marca. Z glasovanjem za svoje favorite bodo tisti, ki se jim bo ob žrebu po zaključku glasovanja nasmehnila sreča, dobili tudi eno od praktičnih nagrad.

V prvem krogu glasovanja za naj mobitel smo bralce pozvali, da nam pošljejo svoje predloge za mobitele, ki bi se uvrstili v izbor. Tiste, z največ predlogi, smo uvrstili v drugi krog izbora za naj mobitel, nekatere od njih pa smo razvrstili tudi v več podkategorij: najboljši nakup, najzmogljivejši mobitel, damski mobitel, moški mobitel, poslovni mobitel, mobitel za najmlajše in najboljša mobilna kamera.

Glasujete lahko do sredine marca
Na vrsti ste vi, bralci – do vključno ponedeljka, 16. marca, do osme ure, lahko preko spletnega obrazca oddate svoj glas za velikega zmagovalca, ki bo prejel naziv Naj mobitel ter tudi za zmagovalce vsake, zgoraj naštete, kategorije. Glasovnico najdete tukaj. Poleg bralcev bo svoj izbor predstavila tudi tričlanska žirija (dva predstavnika uredništva Siol.net in zunanji član). Glasovi bralcev bodo končni uvrstitvi prispevali 80 odstotkov, glasovi žirije pa 20 odstotkov.

Za prestižne naslove se potegujejo: CAT S61, Honor View20, Huawei Mate 20 Lite, Huawei Mate 20 Pro, Huawei nova 5T, Huawei P smart Plus 2019, Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei P30 Lite, iPhone 11, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max, Nokia 7.2, Nokia 8.1, Samsung Galaxy A9, Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy Note 10+, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S9 in Sony Xperia 1 2019


Nazaj