Ljubljana, 10. april 2019 – Schneider Electric, vodilna družba na področju digitalne transformacije upravljanja energije in avtomatizacije, je te dni predstavila Galaxy VS, visoko zmogljivo, trifazno modularno napravo za brezprekinitveno napajanje (UPS), enostavno za uporabo, moči 10–100 kW, ki je zasnovana za izpolnjevanje ključnih zahtev po energiji na področjih IT, komercialnih in industrijskih obratov.

Galaxy VS s svojim kompaktnim in prilagodljivim oblikovanjem izpolnjuje edinstvene edge zahteve kot tudi zahteve majhnih podatkovnih centrov, v katerih sta prostor in dostop draga. Z učinkovitostjo do 99% in z opcijskimi litij-ionskimi baterijami s podvojeno življenjsko dobo je skupni strošek lastništva (UTV) Galaxy VS brez primere v industriji.

»Zahvaljujoč tej impresivni UTV in razpoložljivosti so kupci prepoznali Galaxy VS kot novo tehnično superiorno rešitev za številne izzive modernizacije, hkrati pa poudarili zanesljivost Schneider Electrica,« je dejal Christopher Thompson, podpredsednik oddelka 3 Phase Line of Business, Schneider Electric. »Naš najnovejši UPS je uspel doseči ravnovesje, zaradi katerega je privlačen edge in cloud klientom, ki iščejo inovativne rešitve, preproste za uporabo v tem hibridnem ekosistemu. Zahvaljujoč kompaktni, modularni zasnovi se lahko Galaxy VS zažene hitreje in uporablja v manjšem prostoru kot tradicionalni UPS-i, kar strankam prihrani čas in denar.«

Inovativen in robusten Galaxy VS je hkrati tudi EcoStruxure Ready. Vodstvo ali tehnično osebje lahko kadarkoli in kjerkoli na daljavo preveri stanje lastnega Galaxy VS sistema z uporabo aplikacije za pametne telefone.

Prednosti Galaxy VS vključujejo:
- Prihranki: Do 99 % učinkovitosti pri uporabi v Schneiderjevem patentiranem ECOnversion načinu in do 97 % učinkovitosti v režimu dvakratne konverzije.
- Prihranki pri tiskanju: Kompaktna zasnova omogoča tehnologijo visoke gostote, ki je posebej prilagojena za tesne prostore, s popolnim frontalnim dostopom za enostavno in hitro povezovanje in servisiranje.
- Daljše shranjevanje energije: Opcijske litij-ionske baterije v kratkem času zagotavljajo avtonomijo, zaščito vaših podatkov tudi med zaporednimi prekinitvami v napajanju in trajajo dlje kot tradicionalne baterije.
- Daljše neprekinjeno delovanje in lažje vzdrževanje: Ključne komponente sistema so izdelane v obliki modulov odpornih na napake. To zagotavlja notranjo redundanco pri zmanjšanih stopnjah obremenitve in skrajša povprečni čas popravila.
- EcoStruxure Ready: Olajša upravljanje s pomočjo globalne prepoznavnosti zmogljivosti in statusa opreme, s podporo 24/7 pisarne za strokovne storitve.
- Green Premium certifikat označuje trajnostne poslovne zmogljivosti s pomočjo oblikovanja.

Galaxy VS, z velikim razponom moči od 20 kW do 100 kW (400V & 480V) in 10-50 kW (208V) in eno globalno platformo, je zdaj po vsem svetu dobavljiv pri Schneider Electricu in njegovih partnerjev. Za več informacij o Galaxy VS in Galaxy V portfelju naprav za zaščito napajanja Schneider Electrica obiščite našo stran, posvečeno Galaxy VS izdelku.

O EcoStruxure
EcoStruxure je odprta, interoperabilna, IoT-ready sistemska arhitektura in platforma Schneider Electrica. Klientom zagotavlja večjo vrednost v smislu večje varnosti, zanesljivosti, učinkovitosti, trajnosti in povezljivosti. EcoStruxure izkorišča napredke, uresničene na področju interneta stvari, mobilnosti, opazovanja, oblakov, analitike in cyber varnosti za zagotavljanje inovacij na vseh ravneh, vključno s sorodnimi izdelki, edge nadzor in aplikacije, analitiko in storitve. EcoStruxure se uporablja na več kot 480.000 lokacij, s podporo več kot 20.000 sistemskih integratorjev in razvojnih inženirjev, ki povezujejo več kot 1,6 milijona naprav, ki so upravljane s pomočjo več kot 40 digitalnih storitev. 


Nazaj