AOC je 17-palčni monitor razvil z upoštevanjem najnovejših ergonomskih zakonitosti. Poleg tega, da na delovni mizi zavzame kar najmanj prostora, je nastavljivost zaslona njegova največja odlika. Stojalo omogoča nastavljanje zaslona tudi po višini, vrtenje okoli horizontalne osi in nastavljanje naklona okoli horizontalne osi, zaslon pa je mogoče postaviti tudi v pokončno lego. Priložena programska oprema Pivot podjetja Portrait display, pa vam bo omogočila zasuk slike. Kako daleč so šli načrtovalci, nakazuje zasnova noge stojala monitorja, ki jo lahko uporabimo kot pladenj za odlaganje drobnih pisarniških pripomočkov. Vgrajen ročaj omogoča preprosto prenašanje monitorja, vključen pa je tudi nastavek za priklop na varnostno ključavnico (Kensington), ki na sejmih ali v pisarni onemogoča krajo monitorja.

S svetilnostjo 250cd/m2 in kontrastnim razmerjem 450:1 zagotavlja LM729 izjemno sliko ne glede na osvetlitev prostora, odzivni čas 25 ms pa poskrbi za udobno gledanje filmov ali igranje iger. Kotna vidljivost je po navedbah proizvajalca tako po horizontali kot po vertikali 140-stopinj. Ohišje zaslona vključuje dva zvočnika, pritrditi pa ga je moč tudi na zid. Monitor podpira ločljivost do 1280x1024 točk, na računalnik pa ga lahko priključimo preko analognega (D-SUB) ali digitalnega (DVI) vmesnika.

AOC International je evropska podružnica podjetja TPV, ki je drugi največji proizvajalec monitorjev CRT in četrti največji proizvajalec monitorjev LCD. TPV ponuja prek 100 različnih monitorjev, ki so zaradi izjemnega razmerja med kakovostjo in ceno deležni priznanj po vsem svetu.

http://www.aoc-europe.com


Nazaj