BERLIN, 7. september 2017 — LG Electronics (LG) je na sejmu IFA 2017 predstavil rešitve za nego oblačil Total Clothing Care, med katerimi so tudi najnovejši pralni stroji TWINWash. Najnovejše modele pralnih strojev iz družine TWINWash spremljajo najnovejše LG-jeve inovativne tehnologije za nego oblačil v visoko učinkovitih sušilcih in parni omari LG Styler.

Razširitev družine LG TWINWash odraža zavezo podjetja razvoju učinkovitih in priročnih rešitev za vsak del doma. V prenovljeni ponudbi so modeli različnih velikosti: od visoko zmogljivih 27-palčnih enot do bolj cenovno ugodnih 24-palčnih rešitev. Stranke lahko sedaj uživajo v prednostih inovativnih pralnih strojev TWINWash ne glede na velikost svojega doma. Prvi model TWINWash je bil javnosti na voljo julija 2015 in je bil prvi pralni stroj na svetu z dvema bobnoma. Izdelki TWINWash vključujejo inovativne možnosti, kot sta TrueSteam in TurboWash, s katerimi je mogoče ob izjemno zmogljivem pranju odstraniti skoraj vse alergene*, gubice in vonje ter zagotoviti mehko perilo.

Poleg pralnih strojev LG nudi sušilce za stranke, ki na prvo mesto postavljajo energijsko učinkovitost in udobje. S tehnologijo inverterske toplotne črpalke LG-jev sušilec New Dryer zmanjša poškodbe tkanin z nizko temperaturo sušenja ter več možnostmi, kot sta okolju prijazni ter turbo način. Izjemno učinkovit okolju prijazen način (Eco Mode) prinaša prihranke energije, turbo način (Turbo Mode) pa zagotovi hitrejše sušenje.

Parna omara LG Styler predstavlja zadnji korak v postopku nege oblačil. Styler je zasnovan da osveži in popolnoma odstrani vonje oblačil, za kar uporablja tehnologijo TrueSteam za nežno čiščenje oblačil, obenem pa zlahka odstrani gube in vonje. Tudi omara Styler vključuje invertersko toplotno črpalko, ki je na voljo v sušilcih LG, s čimer zagotavlja nežno obdelavo vseh oblačil. Ključna možnost omare Styler je premični obešalnik, ki z nežnim tresenjem med obdelavo s paro še boje odpravlja gube. Tehnologija Easy Pants Crease na sredi vsake hlačnice ustvari tanko in jasno črto. Styler je nujna oprema za vsa zahtevna gospodinjstva, saj preprečuje poškodbe tkanin, podaljša življenjsko dobo oblek ter zmanjša število obiskov kemične čistilnice.

»LG-jeva vizija za celovito nego oblačil z rešitvami za pranje, sušenje in obdelavo odgovarja na vse potrebe pranja od začetka do konca. Odraža se v najnovejših gospodinjskih aparatih, prikazanih na sejmu IFA,« je povedal Song Dae-hyun, predsednik LG-jevega podjetja za gospodinjske aparate in rešitve za zagotavljanje kakovosti zraka. »Z vključitvijo revolucionarne tehnologije TWINWash v širok nabor novih izdelkov smo v pravem položaju, da odgovorimo na potrebe različnih gospodinjstev z različnimi življenjskimi slogi in potrebami.«

www.LG.com

* Prejemnik certifikata britanske organizacije British Allergy Foundation (BAF) za zmožnost, da odstrani 99,9 odstotka znanih alergenov.