Lexington, 19. julij 2018 – Analitiki podjetja Keypoint Intelligence-Buyers Lab so večopravilno napravo Lexmark CS923de označili za izjemen poslovni barvni tiskalnik formata A3 in ji podelili nagrado Summer 2018 Pick award. Organizacija Keypoint Intelligence-Buyers Lab je vodilni neodvisni preizkuševalec tiskalniških, pisarniških in dokumentnih rešitev na svetu. Dvakrat letno podeli tudi nagrade Pick za najboljšo pisarniško opremo, ki jo je preizkusil.

"Lexmark CS923de je odlična izbira za pisarniška okolja z visoko količino izpisov," je povedala Marlene Orr, direktorica področja analiz tiskalnikov in večopravilnih naprav v Keypoint Intelligence-Buyers Lab in dodala: "Prepriča z odlično kakovostjo barvnega izpisa, visoko zanesljivostjo delovanja, hitrostmi izpisa vseh vrst dokumentov in preprostostjo uporabe – torej stvarmi, ki jih potrebujejo poslovni uporabniki. Poleg tega Lexmark CS923de zagotavlja še nizke stroške lastništva in predstavlja gospodarno izbiro za poslovna okolja, ki potrebujejo barvni tisk večjih formatov."

"Novo priznanje nadalje potrjuje našo zavezanost k zagotavljanju inovativnih izdelkov in rešitev Lexmarkovim strankam – te jim pomagajo poslovati bolje," je povedal podpredsednik in tehnični direktor družbe Lexmark Allen Waugerman ter dodal: "Ponosni smo na izdelavo tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki združujejo kakovost in hitrost tiskanja, zanesljivost delovanja in enostavnost uporabe z nizkimi skupnimi stroški lastništva."

www.lexmark.com