Lexington, 4. oktober 2019 – Lexmark, vodilni svetovni proizvajalec rešitev za upodabljanje, je prejel vrsto novih nagrad za svoje črno-bele in barvne laserske tiskalnike ter večopravilne naprave. Organizaciji Better Buys in Keypoint Intelligence - Buyers Lab sta Lexmarku prisodili visoke ocene za zanesljivost delovanja, varnost in enostavnost uporabe. 

Nagrada Better Buys
Better Buys je družini barvnih večopravilnih naprav Lexmark MC3326adwe namenil nagrado izbor uredništva v preizkusu večopravilnih naprav v tretjem četrtletju leta 2019.

"Naprave MC3224dwe, MC3224adwe in MC3326adwe, ki so se pridružile družini tiskalnikov Lexmark GO Line™, podjetjem prinašajo številne napredne funkcije v manjših in cenejših napravah," je povedala urednica Better Buys Melissa Pardo-Bunte in dodala: "Te barvne večopravilne naprave ciljajo na manjša podjetja, ki iščejo cenovno dostopne in učinkovite tiskalnike. Lexmark je uspel narediti 30 odstotkov manjše večopravilne naprave v primerjavi s prejšnjo generacijo, zato zasedajo manj prostora na mizah uporabnikov."

Nagrade Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI) Summer Pick
BLI je Lexmarku podelil več nagrad Summer 2019 Pick za naslednje izdelke:
- Lexmark CS331dw/CX331adwe – izjemni barvni tiskalnik/večopravilna naprava za manjša pisarniška okolja
- Lexmark B2236dw/MB2236 Series - izjemni črno-beli tiskalnik/večopravilna naprava za manjša pisarniška okolja
- Lexmark CS622de/CX625 Series - izjemni barvni tiskalnik/večopravilna naprava za srednje velika pisarniška okolja
- Lexmark CS720 Series - izjemni barvni tiskalnik/večopravilna naprava za velika okolja

"Lexmarkove nove družine tiskalnikov so pobrale večino nagrad Summer 2019 Pick. Lexmark ponuja izdelke, ki presegajo konkurenco na področju domačih in manjših pisarn, srednje velikih ter največjih delovnih skupin. Vsi zmagovalni modeli so izstopali s svojimi impresivnimi zmogljivostmi in prijaznostjo do uporabnikov, saj so obljubljali minimalne prekinitve dela v zahtevnih okoljih," je povedala urednica Kaitlin Shaw in dodala: "Ob upoštevanju nizkih obratovalnih stroškov teh naprav in njihovih impresivnih zmogljivosti ter nabora funkcij, je enostavno razbrati, zakaj je Lexmark odnesel domov toliko nagrad."

Pacesetter Award za izjemno enostavnost uporabe
Keypoint Intelligence – Buyers Lab je družbi Lexmark podelil tudi nagrado BLI PaceSetter 2019–2020 na področju enostavnosti uporabe.

"Lexmark ponuja široko paleto naprav za majhne delovne skupine, ki so neverjetno enostavne za uporabo in vzdrževanje," je dejala Shaw in nadaljevala: "Naši analitiki so bili navdušeni nad robustnimi Lexmarkovimi zmogljivostmi tiskanja prek ključkov USB, zlasti nad širokim naborom datotek, ki jih podpirajo številni modeli, vključno z Microsoft Word, PowerPoint in Excel. Prav tako impresivna so navodila, ki jih Lexmarkove naprave izpisujejo na svojih zaslonih in močno olajšajo postopke vzdrževanja s strani uporabnikov; grafična navodila uporabnike preprosto usmerjajo po korakih skozi postopke zamenjave tonerja in odstranjevanje morebiti zagozdenega papirja."

"Te izdelke smo zasnovali tako, da ponujajo zanesljive, varne in enostavne rešitve tiskanja majhnim in srednje velikim podjetjem. Nagrajene naprave odlikujejo visoke zmogljivosti in vzdržljivost, zato so idealni oddelčni ali večnamenski tiskalniki na delovni mizi uporabnika, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost in varnost, ki jih kupci pričakujejo od Lexmarka," je dejal podpredsednik in finančni direktor v družbi Lexmark Brock Saladin.

www.lexmark.com


Nazaj