17. september 2019 - Luč spleta je uradno ugledala nova korporativna spletna stran uspešnega slovenskega podjetja Hooray Studios, ki bo pripomogla k njihovi še večji mednarodni prepoznavnosti in osvajanju novih trgov.

»Mali junaki smo trenutno prisotni že na sedmih trgih širom sveta, na vsakem pod drugačnim imenom, s spletno stranjo in knjigami v lokalnem jeziku. Na teh spletnih mestih so v ospredju naši izdelki, želeli pa smo si predstaviti tudi naše podjetje, naš čarobni svet, kjer se čarovnija ustvarjanja personaliziranih knjig pravzaprav zgodi. Zato smo se odločili za izdelavo krovne, korporativne spletne strani našega podjetja Hooray Studios,« je pojasnil Mic Melanšek, soustanovitelj in kreativni direktor podjetja Hooray Studios, ki je bilo letos okronano za slovenski startup leta.

Njihovo vizijo, cilj in kreativnost so upodobili v podjetju Madwise, kjer so z ilustracijami iz knjig in dodanimi animacijami ustvarili unikatno uporabniško izkušnjo. Spletna stran omogoča pogled v zakulisje podjetja Hooray Studios, od tega, kako nastajajo personalizirane knjige, do zanimivih novic in statistik ter nenazadnje do ekipe in poslovnih partnerjev, ki jih ustvarja. »Pravi izziv je predstavljala preslikava unikatne energije na splet. V ospredje smo postavili igrivost in barvitost, obenem pa zagotovili vtis zanesljivega in hitro rastočega podjetja. Ekipa je z junaki, ki oživijo v personaliziranih otroških knjigah, doslej osrečila že skoraj milijon otrok in njihovih staršev v sedmih državah – Sloveniji, Italiji, Avstriji, Franciji, Nemčiji, Veliki Britaniji in ZDA. Tudi to smo prelili na splet,« o tem, kaj vse so upoštevali pri prenovi spletne strani, dodaja direktor agencije Madwise Sašo Palčič.

Ekipa Malih junakov v kratkem načrtuje prodajo svoje milijonte knjige, s svojimi izdelki pa navdušuje celo ameriške zvezdnice, kot sta Kim in Khloé  Kardashian. Obe sta svoje navdušenje nad njihovimi personaliziranimi knjigami javno delili s številnimi oboževalci na svojih instagram profilih. Ekipi Hooray Studios in agencije Madwise sta uspešen zaključek projekta proslavili s slavnostno torto.

Foto: Tomaž Kos


Nazaj