Ljubljana, 12. avgust 2020 – Microsoft vabi slovenska mlada podjetja, ki razvijajo poslovno programsko opremo za avtomatizacijo, k sodelovanju na letošnjem tekmovanju UiPath Automation Awards 2020. Podjetje UiPath, ki organizira tekmovanje, želi z njim spodbuditi ekosistem programske opreme za avtomatizacijo v srednji in vzhodni Evropi, Microsoft pa je ekskluzivni sponzor kategorije Start-up z denarno nagrado v višini 50.000 USD. Zbiranje prijav poteka do 30. avgusta 2020.

S tekmovanjem UiPath Automation Awards želi UiPath odkriti nove tehnologije in podjetja v srednji in vzhodni Evropi, ki bodo okrepila širši ekosistem rešitev za avtomatizacijo. Namenjeno je zagonskim podjetjem in podjetjem na začetku razvoja, ki razvijajo programsko opremo za avtomatizacijo neproizvodnih procesov. Tekmovanje bo potekalo v dveh kategorijah, in sicer Start-up in Scale-up, v vsaki pa bo razglašeno zmagovalno podjetje, ki bo od podjetja UiPath prejelo mentorsko podporo, podporo pri prodaji in marketingu ter tehnično podporo.

Zmagovalec v kategoriji Start-up bo hkrati prejel še denarno nagrado v višini 50.000 USD, ki jo sponzorira Microsoft, zmagovalec v kategoriji Scale-up pa predstavitev izbranim strankam podjetja UiPath in v okviru laboratorija Immersion Lab. Podjetje UiPath, ki izvira iz vzhodne Evrope, sodi med najhitreje rastoča podjetja za poslovno programsko opremo v zgodovini z ocenjeno vrednostjo 10,2 milijarde USD (julij 2020).

Več informacij o tekmovanju in prijavi

Foto: UiPath


Nazaj