Pomivalni stroj ComfortLift prinaša sofisticirano funkcionalnost visokokakovostne enote z dizajnom, ki sodi v vsako kuhinjo. Z inovativnimi rešitvami in modernim dizajnom je bil nagrajen s prestižnima nagradama RedDot za dizajn v kategoriji »Best of the best« in iF 2017. Ponaša se z impresivno ergonomijo in nudi novo definicijo udobja pri vsakodnevnem pomivanju posode. 

V skoraj 50 % restavracij z Michellinovimi zvezdicami v Evropi je Electrolux njihova prva izbira. Najboljše iz profesionalne linije je preneseno tudi v aparate za vsakdanjo gospodinjsko uporabo. S pomivalnim strojem Electrolux ComfortLift bo druženje s prijatelji po večerji še prijetnejše. Gre za prvi pomivalni stroj, ki zagotavlja preprost dostop do posode. Edinstven mehanizem omogoča nežen dvig spodnje košare proti vam, tako je zlaganje posode v stroj in jemanje iz njega izjemno preprosto. Z vodili Comfort se košara gladko pomika po pomivalnem stroju brez zatikanja, košara pa se nežno zaustavi, brez ropotanja posode.

Jedilni pribor se zloži v prostoren in odstranljiv nosilec. Le-ta zagotavlja najboljši izkoristek prostora in funkcionalnost ter ima zmogljivost do 13 jedilnih priborov. Problem ne predstavljajo niti dolgi pripomočki, saj ima nosilec podaljšani prostor, namenjen prav za to.

Vsi kozarci so varni
S pomivalnimi stroji Electrolux ComfortLift lahko pozabite na ročno pomivanje občutljive posode. Naš napredni sistem GlassCare z edinstveno funkcijo SoftGrip drži med pomivanjem vsak kozarec trdno na mestu in jih varuje pred premikanjem in tresljaji. Za konec pa tehnologija AirDry poskrbi, da je vaša posoda po pranju povsem suha; stroj samodejno odpre vrata za 10 centimetrov, jo ohladi in posuši, da je pripravljena na vaše pospravljanje.

Nagradi RedDot in iF
Žirija 40 mednarodnih strokovnjakov je svojo odločitev za podelitev nagrade RedDot utemeljila z besedami: »Inovativen mehanizem dvigovanja v pomivalnem stroju ComfortLift preseneti s preprostostjo, ki je elegantna in hkrati logična. Pameten dizajn spremeni dnevno pomivanje posode v estetski užitek in preprost postopek za vsakega uporabnika. Ta pomivalni stroj se ponaša s konsistentnimi in prepričljivimi rešitvami, sofisticirano funkcionalnostjo in ergonomijo. Združuje visokokakovostne materiale z dizajnom čistih linij.«

Pomivalni stroj ComfortLift se je uvrstil tudi med 75 prejemnikov nagrade iF, za piko na i pa mu podeljen še naziv »Gold Award«, ki ga podeli žirija 60 dizajnerskih strokovnjakov. Obe nagradi dokazujeta, da ima Electrolux s svojim razumevanjem pomena dizajnerskih ergonomičnih rešitev pravi odgovor na dnevne potrebe uporabnikov.

Več informacij o pomivalnih strojih ComfortLift najdete na www.electrolux.si.