Ta opazna Sonyjeva 4K HDR naprava omogoča, da se pri vas doma počutite, kot bi bili v kinu. Kot dopolnitev obstoječe ponudbe predvajalnikov 4K Ultra HD Blu-ray, novi UBP-X700 prinaša mnogo večji razpon barv, kontrasta in svetlosti v primerjavi z običajnimi predvajalniki Blu-ray. Slika, ki jo vidite, je tako mnogo bližje temu, kar vidite v realnem svetu.

Sony je tudi ponosen, da razširja ponudbo uveljavljenih izdelkov za domači kino z novim AV-sprejemnikom STR-DH790. Ta ponuja fleksibilno konfiguracijo kanalov 5.1.2 in podporo za Dolby Atmos in DTS:X. S tem prinaša mogočen kinematografski zvok, ki se prilagaja vam in vašemu okolju.

Povežite ju
Doživite predvajanje 4K Ultra HD Blu-ray, da bi videli še bolj detajljno sliko kot kdajkoli prej. Počutili se boste, kot da bi se pred vašimi očmi odvijal pravi prizor iz resničnega življenja. Novi predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray™ X700 optimizira način, na katerega se slika HDR prenaša s predvajalnika na vaš televizijski zaslon in podpira HDR10 in Dolby Vision za neprekosljive detajle, barve in svetlost slike. Sprejemnik DH790 pa podpira tudi HDR10 in lastnosti, kompatibilne z Dolby Vision, s čimer kombinacija obeh – X700 in DH790 – odpira nov svet vrhunske slike in zvoka.

Za pristno doživetje, ko kinematografski zvok dopolnjuje sliko kot iz realnosti, povežite obe napravi skupaj in vse okrog vas boste zaslišali neverjetno jasne zvoke. Podpora za Dolby Atmos in DTS:X pri DH970 vam omogoča, da zapolnite prostor z zvoki nad vami in okrog vas. Tako boste zahvaljujoč postavitvi 5.1.2 zaslišali zvoke grmenja in strel, kot bi bile na nebu nad vami, ali zavijanja siren med dogajanjem na mestnih ulicah.

Za filme in še več
Glejte karkoli si zaželite, saj vam X700 na konice vaših prstov prinaša dostop do množice pretočnih storitev 4K. Netflix™, Prime Video™ in YouTube™ vam omogočajo, da izbirate med široko paleto izjemnih vsebin. Ta predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray poleg tega podpira tudi številne visokokakovostne video in glasbene formate, vključno z MP4, DSD, FLAC in drugimi.

Enostavna nastavitev
Tako predvajalnik X700 4K Ultra HD Blu-ray kot DH790 AV-sprejemnik odlikuje tanko, kompaktno ohišje, ki se popolnoma zlije z opremo vašega doma. Oba izdelka sta zasnovana z mislijo na običajne dnevne sobe. Zahvaljujoč tehnologiji D.C.A.C (Digital Cinema Auto Calibration) je postavitev in nastavitev zvočnikov, priključenih na DH790, izjemno enostavna. S pomočjo mikrofona, ki ga priklopite na DH790, D.C.A.C. izvede serijo testnih tonov, s katerimi določi pravilne nivoje glasnosti glede na zaznano postavitev zvočnikov ter akustične lastnosti vaše sobe.

Model UBP-X700 bo na voljo januarja 2018 po predvideni priporočeni maloprodajni ceni 270 evrov. Model STR-DH790 bo na voljo pomladi 2018.

Dodatne informacije:
- STR-DH590: Združljiv s 4K/HDR, vključno z najnovejšim formatom HDR10 in standardom Dolby Vision Compatible.
- SS-CSE: Zvočnik s tehnologijo Dolby Atmos, zasnovan ekskluzivno za Dolby Atmos ter z enostavno nastavitvijo.

[1] Ta lastnost modela UBP-X700 bo na voljo s posodobitvijo strojno-programske opreme (firmware), ki izide poleti 2018.