Delo od doma in šolanje na domu je marsikomu močno 'zmešalo štrene', če je sredi dela ali šolskih obveznosti zmanjkalo prenosa podatkov ali je prenos postal polžje počasen. Morda smo se prav takrat zelo dobro zavedali, kako pomembno je, da naše omrežje deluje brezhibno ter da so nam na voljo tako paketi kot tudi hitro in učinkovito reševanje najrazličnejših težav. Poleg tega, seveda, da naš internet dela hitro in brezhibno, ves čas. Prav zato smo se razveselili butičnega operaterja Omrežje, ki je od možnosti svoje uporabe v Trzinu, Komendi in Ajdovščini ponudil svoje storitve tudi v Ljubljani.

Pokritost po vsej Sloveniji
»Pri mobilni telefoniji zagotavljamo pokritost po vsej Sloveniji. Ponosni smo, da imamo s svojimi naročniki pristen in zaupanja vreden odnos. Tudi če pride do težav, jih rešujemo hitro in učinkovito, in sicer brez čakalnih dob. Dobro se zavedamo, kako pomemben je v tem času internet, zato se posvetimo vsakemu uporabniku posebej,« je Omrežje s pestrim izborom najbolj gledanih programov (dokumentarni, informativni, filmski in tudi vsi športni) opisal direktor Andrej Boštjančič (naslovna fotografija). Operater Omrežje z lastnim optičnim omrežjem FTTH omogoča storitve interneta, televizije, fiksne in mobilne telefonije.

Pestra izbira televizijskih programov, ki jih lahko gledate z zamikom
Omrežje za televizijo omogoča storitev časovni zamik, s katerim lahko spremljate zamujene vsebine do 7 dni nazaj. »Priljubljenim televizijskim vsebinam lahko sledite na vseh mobilnih napravah, in sicer s pametnimi telefoni, tablicami, računalnikom in televizijo. Preklapljate lahko med prav vsemi obstoječimi športnimi programi. Za mobilne naprave sta na voljo brezplačni aplikaciji na Google Play in App Store,« je pojasnil Andrej Boštjančič, direktor Omrežja.

Petra in bogata ponudba TV programov
Poleg pestre ponudbe televizijskih programov in zanimivih internetnih paketov za vsakdanje brskanje po spletu se programska ponudba Operaterja vse bolj širi, kar pomeni še bolj pestro in bogato ponudbo TV-programov. Zaradi svoje velikosti so hitro odzivni, kar zahtevajo uporabniki glede novih tehnologij, kot so širokopasovni dostop in IP-telefonija. Povezani so tudi z zanesljivimi partnerji s hitro razvijajočega se trga.

Foto: Barbara Reya


Nazaj