Na dogodku na sejmu IFA v Nemčiji, na katerem so lansirali novi Honor Play, je predsednik Honorja George Zhao nepričakovano predstavil Honor Magic 2, novi admiralski telefon znamke Honor. Na podlagi uspeha prve generacije telefona Honor Magic, ki se je bil predstavljen leta 2016, se Honor Magic 2 ponaša z inteligentno funkcijo “Magic Slide”, ki uporabnikom nudi popoln pogled na zaslon in z enim drsnim gibom takoj aktivira AI. Naprava je hkrati tudi prvi Honorjev pametni telefon, ki ga poganja procesor Kirin 980.

"Predstavitev Magic Honor pred dvema letoma je potrošnikom predstavila prvi koncept pametnega telefona z AI", je dejal predsednik Honorja George Zhao. "Prva generacija telefonov Honor Magic so bili pametni telefoni, ki so spremenil celotno industrijo. Poleg funkcij AI, s katerimi je telefon resnično pameten, sta čudovita celovita zasnova plošče Honor Magic in zmogljiva 40W podpora za polnjenje, ki je preoblikovala oblikovanje pametnih telefonov, postali merilo za vse pametne telefone. Industrija pametnih telefonov in industrija AIskrbno spremljata razvoj teh futurističnih vodilnih naprav, sedaj pa je prišel Honor Magic 2.”

Z intenzivno konkurenco na svetovnih trgih si številne blagovne znamke pametnih telefonov s ponudbo celovitega prikaza prizadevajo izboljšati uporabniške izkušnje. Vendar pa je večina teh telefonov (če ne celo vsi), s to novo funkcijo žrtvovala uporabniško izkušnjo in fotografsko doživetje. Dizajn se tako osredotoča izključno na postavitev zaslona in predstavitev, uporabnikom pa ne prinese prave vrednosti telefona.

V nasprotju s tem je inteligentna funkcija Magic Slide zasnovana tako, da omogoča prikaz celotnega zaslona, ne da bi pri tem bile v ozadje potisnjene druge praktične funkcije. Sprednja kamera, ki je skrita pred pogledi, omogoča skoraj 100-odstotno prikaz dejanske slike ter premaga izziv integracije kamere v brezhibnem dizajn naprave. S tem zagotavlja superiorni vizualni izgled skupaj z uporabnostjo, kar omogoča vrhunsko vizualno doživetje.

Z drsenjem po zgornjem delu zaslona lahko uporabniki takoj aktivirajo vse funkcije AI. Ta oblikovalska inovacija temelji na ergonomiji uporabe telefona. Poleg svoje revolucionarne zasnove je Honor Magic 2 prvi Honorjev pametni telefon, ki ga poganja procesor Kirin 980, ki omogoča presunljivo zmaglivosz  AI in ponovno dviduje merilo na področju zmogljivosti pametnih telefonov ter uporabniške izkušnje. Poleg tega je najnovejši Magic 2 opremljen z 40W Magic polnilcem, ki omogoča maksimalno hitrost polnjenja baterije. Za dodatno varnost je v pametnem telefonu zagotovljenih tudi 15 nivojev zaščite. Telefon tako lahko samodejno prepozna baterijo, kabel ter polnilnik in šele, ko so vsi trije deli označeni kot varni, se bo zagnal super hitri polnilec.

S predstavitvijo v Nemčiji bo Honor Magic postal ključna admiralska naprava, ki bo na svetovnih predstavitvah ponovno potrdila zaupanje družbe v ta najnovejši model. V prvi polovici leta 2018 je Honor zabeležil izjemno 150-odstotno medletno povečanje v mednarodnem obsegu prodaje zunaj Kitajske. Po nedavni predstavitvi Honor 10 in Honor Play, bo Honor Magic 2 družbi omogočil, da doseže svoj cilj, da se v naslednjih treh letih uvrsti med pet najboljših blagovnih znamk pametnih telefonov.

Opis fotografije: George Zhao, predsednika Honorja, ki na dogodku Honor Play v Berlinu v rokah drži Honor Magic 2


Nazaj