Ljubljana, 14. 3. 2018 – Satelitska platforma Total TV, ki je uporabnikom na voljo tudi v najbolj odročnih predelih Slovenije, s prenovo svojih paketov stremi k zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje. Total TV že v svoji začetni shemi omogoča ogromen nabor televizijskih programov, od katerih so številni na voljo v visoki ločljivosti HD.

Vodilni ponudnik satelitske televizije v regiji Total TV uvaja prenovljene samostojne pakete televizije in pakete trojčkov televizije, interneta ter telefonije. Izboljšani paketi so na voljo od 1. marca 2018 in ponujajo še več vsebin in storitev, ki jih uporabniki lahko spremljajo kjerkoli v Sloveniji. Naročniki bodo lahko koristili brezplačno WIFI omrežje UNIFI s 500. 000 lokacijami v regiji ter UNIFI TRAVEL z več kot 60 milijonov lokacijami po vsem svetu. Vsi paketi vključujejo tudi storitev mobilne televizije EON, Telemach pa bo poskrbel za namestitev in vzdrževanje opreme v času vezave.

Številne ugodnosti za nove naročnike
Na nove uporabnike prenovljenih paketov čakajo številne ugodnosti. Za vse ljubitelje priljubljenih filmov in serij smo pripravili nov paket Total TV Premium, ki vas bo navdušil z izvrstnim naborom dodatnih televizijskih paketov po izjemni ceni. Poleg programov največje sheme boste lahko spremljali še filmska paketa HBO Premium (HBO HD, Cinemax, video na zahtevo HBO, HBO GO) in CineStar TV Premiere HD ter vsebine za odrasle Club X, storitev EON pa bo za vas dostopna kar na petih napravah. Novi naročniki bodo za čas vezave 24 mesecev, brezplačno dobili tudi paket PINK, z največjim številom programov priljubljene televizijske hiše Pink v Sloveniji. Vsi prenovljeni paketi Total TV so prvih šest mesecev na voljo le za 9,90 evrov.

Posebna ponudba za obstoječe uporabnike
Obstoječi uporabniki Total TV, ki se bodo odločili za nadgraditev paketa, bodo šest mesecev nadgrajeni paket plačevali po ceni trenutnega. Uporabnike, ki so zadovoljni s trenutnim paketom, pa ob vezavi čakajo posebne ugodnosti, ki vključujejo tudi dodatne televizijske pakete brez doplačila: paket HBO Premium za 12 mesecev in CineStar TV Premiere HD za 24 mesecev.

EON storitev za vse
Vsi samostojni paketi in paketi trojčkov od sedaj naprej naročnikom omogočajo uporabo storitve EON – Telemachove mobilne televizije, ki spremljanje televizijskih vsebin omogoča kjerkoli in kadarkoli. Aktivacija aplikacije EON je preprosta in je v samostojnem paketu Total TV Premium in vseh trojčkih omogočena na petih napravah in vseh zaslonih: tabličnih računalnikih, pametnih mobilnih telefonih, računalnikih ter pametnih televizorjih. Prek aplikacije so tako uporabnikom na voljo vsi programi iz programskih shem in paketov, omogočen pa je tudi ogled za 7 dni nazaj. Najbolj aktualne in iskane vsebine so poleg tega združene tudi v videu na zahtevo, ki je prav tako na voljo v vseh paketih Total TV, v njem pa imajo uporabniki med drugim možnost spremljati tudi vsebine na HBO OD, Pickbox in Voyu.

Prenovljena ponudba Total TV
Od 1. 3. so uporabnikom na voljo samostojni paketi: Total TV Start, Total TV Extra in Total TV Premium, in paketi trojčkov: Total Trio Start, Total Trio Extra in Total Trio Premium.

Več informacij o ponudbi Total TV