S 1. marcem 2019 bodo v Sloveniji možna prednaročila novega mobilnega telefona kitajskega tehnološkega giganta Huawei. Redna prodaja modela Huawei P30 Pro se bo na našem trgu pričela 27. marca, prednaročila pa bodo od začetka marca na voljo ekskluzivno pri Telemachu! Prvih 200 kupcev prejme posebno darilo – PlayStation 4.

Izvrstna novica za vse ljubitelje najkakovostnejše tehnologije. Po zelo uspešni seriji P20 bo Huawei v Sloveniji ponudil naslednjo serijo P30 začenši z modelom Huawei P30 Pro. Samo pri Telemachu ga lahko uporabniki v predprodaji naročijo od petka, 1. marca naprej, del redne ponudbe pa bo postal 27. marca letos. Prvih 200 kupcev bo ob prednaročilu telefona Huawei P30 Pro brezplačno prejelo tudi priljubljeni PlayStation 4.

Popolna kombinacija vrhunske naprave in neomejenega komuniciranja
Vrhunski telefon skupaj z najboljšim mobilnim paketom sestavlja nepremagljiv par pri opravljanju vsakodnevnih obveznosti ter navezovanju ali ohranjanju stikov. Za prvovrstno podporo novemu Huawei P30 Pro bo poskrbel Telemachov paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo količine prenosa podatkov in s tem zagotavlja popoln izkoristek mnogoterih možnosti, ki jih ponuja novi Huawei P30 Pro.

Telemachov paket NAJVEČ je na voljo že od 20 EUR mesečno ter poleg neomejenega interneta med drugim omogoča tudi neomejene klice in tekstovna sporočila. V paketu NAJVEČ bo Huawei P30 Pro v prednaročilu in redni ponudbi na voljo že za 30, 83 evrov.

Najnovejši Huaweijev mobilnik je na voljo tudi v paketih ŠE VEČ in VEČ, ki imajo v primerjavi s konkurenčnimi paketi na trgu številne prednosti. Telemach namreč niti v slednjih ne zaračunava dodatnega prenosa podatkov, kar preprečuje neželene dodatne stroške. Uporabnikom se ob preseženi zakupljeni količini le zmanjša internetna hitrost, v vseh treh mobilnih paketih pa brez dodatnega doplačila prejmejo tudi možnost uporabe mobilne televizije EON in brezplačne WiFi mreže UNIFI ter UNIFI TRAVEL.